Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nymosvingen Legesenter AS
Tilgjengelig Lyttende Grundig Trygg
Lege: Egon Krøll SkrevetVar min fastlege i 14 år (inntil flytting fra Lillehammer. Definitivt den beste lege jeg har hatt. Kunnskapsrik og grundig. Flink til
å følge opp. Behagelig personlighet.
Effektiv, betryggende og flink
Lege: Bent Espen Joro SkrevetUtrolig dyktig fastlege, effektiv, setter i gang gode tiltak med en gang. ser hele personen og ikke bare en del. Snill og god, og går alltid ut igjen med et smil!
Erfaren og flink lege
Lege: Bent Espen Joro SkrevetHatt Bent Joro som fastlege i mange år. Er meget fornøyd. Han er erfaren og flink. Man føler seg sett og hørt. Kort ventetid. Ofte fått time samme dag om det var litt akutt.
Meget bra. Ikke noe å klage på untatt helsa.
Lege: Bent Espen Joro SkrevetHan er flink til å lytte. Men han jobber for mye. Han må tenke på sin egen helse også. Han har alltid vært grei med meg også. Foresten helsa er slett ikke verst den heller. Vi alle en plikt til å håpe.
Trygg og god, men litt snakkesalig til tider
Lege: Bent Espen Joro SkrevetVeldig fornøyd med Bent som lege, han er en trivelig og engasjert lege som husker en og gjorde sitt beste for å skape en trygg relasjon. Hjalp meg med alt jeg spurte om med åpent sinn.
Kan en gang iblant snakke om litt uvesentlige, men hyggelige ting, som gjør at timen kan ta litt lenger tid.
Opplevde også ofte litt vel lang ventetid.