Fjerdingby Legesenter

Øvre Rælingsvei 203 2025 Fjerdingby

Siste vurderinger av behandlere ved Fjerdingby Legesenter

Liten interesse, forståelse og iniativ

Lege: Elny Lise Aune Skrevet

Jeg har hatt Aune over lengre tid og føler hun ikke evner å se mer enn kun bruddstykker. Jeg føler også at hun ikke tar mine utfordringer på alvor og jeg har måtte selv ta iniativ til å utredes for sykdom, hun vil helst at det meste avventes. Målet hennes virker ikke å være å jobbe sammen med meg for at jeg skal føle meg så frisk som mulig. Jeg anbefaler kun Aune til de som har enkle diagnoser som er lette å diagnostisere.

Hun er opptatt av min totale helse ("hele mennesket")

Lege: Jane Gro Edvardsson Skrevet

Jeg er svært tilfreds med Edvardssons behandling og oppfølging av meg. Hun er opptatt av hvordan min hverdag er - dvs hvordan både min fysiske og psykiske helse er. Jeg føler trygghet ved å ha Jane Gro Edvardsson som min fast lege.

Vanskelig å kommunisere med

Lege: Carl-Thomas Hoddø Skrevet

Høflig nok, men føler at jeg ikke blir trodd eller at jeg liksom tar turen på legekontoret for å slå av en prat...

Blir nok bytte av lege på meg neste gang.

Helt fantastisk fastlege 😊

Lege: Erlend Yngve Fagerjord Skrevet

En supergod opplevelse, jeg er meget godt fornøyd etter å ha byttet til Erlend som fastlege. Han er lydhør, grundig og svært positiv. Henviste øyeblikkelig til spesialist. Han anbefales på det varmeste.

Virker ikke intr

Lege: Carl-Thomas Hoddø Skrevet

Han virker ikke intr og uansett hva du kommer til han med så er det for tidlig og ingenting som kan gjøres. Det er til og med for tidlig etter 3 ukers intens hosting har jeg fått beskjed om.

Andre ganger når jeg har vært hos han så virker han ikke intr itillegg til at du sitter med følelsen at han hverken tror på deg eller forstår hvor vondt eller dårlig du føler deg. Han virker rett og slett fjern, usympatisk og lite forståelsesfull og ikke flink til å lytte. Mulig det har noe med å gjøre at han er ung og uerfaren.

Av de få prøvene jeg har tatt på legekontoret så har jeg med denne legen alltid matte ringe og etterlyse svar på prøvene. Dette var ikke nødvendig med den legen som Hoddø har erstatet