Fjerdingby Legesenter

Øvre Rælingsvei 203 2025 Fjerdingby

Siste vurderinger av behandlere ved Fjerdingby Legesenter

Her får du resept

Lege: Erlend Yngve Fagerjord Skrevet

Har ikk hatt han som fastlege, men vært på akuttimer når min fastlege ikke har vært tilgjengelig. Her får jeg alltid resept på smertestillende og antibiotika eller andre medisiner. Får aldri noe råd eller hendvendelser til andre leger/spesialister, men medisiner og beskjed å komme tilbake hvis jeg ikke føler meg bedre.

Lege som er "opptatt" av meg

Lege: Elny Lise Aune Skrevet

Lytter. Viser forståelse. Er ærlig, sier klart ifra hvis hun ikke er enig med meg.Får alltid hjelp, og sender meg straks videre til spesialister, ved behov.
Ventetiden for å komme inn til avtalt time, er ofte lang.

Manglende forståelse og uvennlig holdning

Lege: Erlend Yngve Fagerjord Skrevet

Han hadde ikke tatt seg bryet med å kikke på prøvesvarene mine før jeg kom, visste ikke hvordan han skulle tolke dem, og utviste ingen forståelse for mitt ønske om utredning for barnløshet. Han ga uttrykk for at jeg "burde prioritert annerledes" når jeg var tidlig i 20-årene.

Han ga et generelt uvennlig og lite imøtekommende inntrykk.

Jeg skal aldri mer til denne legen og skiftet fastlege 30 minutter etter at jeg hadde forlatt legetimen!

Meget tillitsvekkende

Lege: Harald Strandos Skrevet

Tilgjengelig når jeg trenger det, faglig oppdatert, han er vennlig, lytter, gir god og personlig kontakt

Verdens beste!

Lege: Erlend Yngve Fagerjord Skrevet

Har aldri hatt en bedre lege enn Erlend!
Han lytte, henvise dæ dit du vil bli henvist og da e du gjerne først i køen.
Sjekke dæ for det du vil bli sjekka for og e generelt bare veldig trivelig og forståelsesfull. Hadde med mæ kjæresten inn en gang og han spurte om det va noe han trengte hjelp med, selvom han ikke e pasient med Kroken Legekontor. Det va et kjempepluss! Vet ikke ka æ skulle gjort om han slutta. Håpe han blir min fastlege for alltid :-)