Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fjerdingby Legesenter
En lege som husker hvem du er
Lege: Jane Gro Edvardsson SkrevetJeg har gått til Jane siden jeg var liten jente, og blitt fulgt godt opp. Hun er personlig på en profesjonell måte, og ser deg for den du er. Hun husker ting om deg, og er ikke redd for å være litt streng hvis hun må. Hun er alltid blid og hyggelig og forståelsesfull, og både min mor og jeg er veldig fornøyde. Min mor sier til og med at jeg ikke får lov til å bytte lege selv om jeg har flyttet til Oslo...
Anbefaler Jane Gro Edvardsson til alle som trenger lege i Rælingen. Blir synd den dagen jeg faktisk bytter, for kan ikke se for meg noen bedre.
Dyktig og empatisk lege
Lege: Jane Gro Edvardsson SkrevetJeg har gått til Edvardsson i lengre tid, og er meget fornøyd. Hun er empatisk og kunnskapsrik. Føler meg tatt på alvor og godt ivaretatt. Kan muligens virke som at hun har litt dårlig tid iblant, men der er jo mulig at hun faktisk har det.
Anbefaler ikke!
Lege: Elny Lise Aune SkrevetDet er alltid lang ventetid, og føler heller ikke en god kommunikasjon fra hennes side
Den verste legen jeg har hatt
Lege: Jane Gro Edvardsson SkrevetJeg har følt meg latterliggjort og oversett fra ganger av denne legen. Jeg har fått spisse kommentarer, samt at jeg føler jeg ikke blir hørt. Vanskelig å få time.
Byttet lege, og har det nå mye bedre hos ny lege.
Omsorgsfull!
Lege: Jane Gro Edvardsson SkrevetEn utrolig empatisk, trygg og dyktig lege. Alle fortjener en fastlege som henne!
Tett og god oppfølging gjennom svangerskap og barseltid. Alltid godt å være hos henne!