Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fjerdingby Legesenter
Lite interessert og dedikert
Lege: Carl-Thomas Hoddø SkrevetDr. Hoddø møter deg med et apatisk blikk i døren, og lite forståelse for sykdom. Han virker mer interessert i å få deg som pasient ut døren, enn å behandle deg.
Lite interessert til å hjelpe, tar deg ikke på alvor.
Lege: Carl-Thomas Hoddø SkrevetHar vært syk i mange år, og føler at han ikke tar meg på alvor. Stor ansvarfraskrivelse fra en lege som jeg burde stole på. Har gått så langt at jeg ikke orker å dra til han lenger, pga avvisning og føler meg lite trodd. Reiser heller på legevakta..
Nå er det bytte av fastlege. Vet ikke hva jeg får, men alt blir bedre enn det jeg har...
Stresset og lite interessert
Lege: Elny Lise Aune SkrevetJeg har vært hos Aune 3 ganger og føler at hun ikke hører på hva jeg har å si. Føler meg verken sett eller hørt og har fått kjeft fordi jeg har bedt om en second opinion hos en privat lege da jeg ikke har fått noe hjelp fra fastlegen. Virket mer interessert i hva slags sykdommer jeg hadde fra før og satt mye med nesen i dataen og kritiserte min gamle fastlege. Virker rett og slett uinteressert! Stresser gjennom timen og reiser seg når hun syns jeg har snakket ferdig, ofte før timen er over. Byttet fastlege i dag.
Styr unna
Lege: Elny Lise Aune SkrevetAbsolutt mest useriøs lege jeg har vært borti. Valgte legen for ungen min og ble overrasket hvordan hun behandler mennesker. Fordomsfull og frekk lege. Følger med på alt annet i omgivelsene enn å lytte til hva pasienten har å si. Anbefales ikke.
Faglig dyktig og sympatisk «familielege» som kjenner deg
Lege: Jane Gro Edvardsson SkrevetVi har hatt Jane som «familielege» i mange år, og det oppleves som vi har nettopp det; en familielege. Hun husker og følger opp gamle plager som gjelder både voksne og barn, noe som gir trygghet fordi hun ser sammenhenger, kompleksitet og hele mennesket. Hun er grundig i sine undersøkelser, henviser ved behov, og tar seg god tid selv om venterommet er fullt. Alle svar kommer raskt. Jeg føler meg 100 % ivaretatt som hennes pasient, og hun er lett å prate åpent med. Hun lytter og viser empati, samtidig som hun er tydelig ved behov. Jane er den beste legen jeg kunne hatt. En faglig dyktig og sympatisk lege som innfrir trygghet og tillit!