Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tverlandet Legesenter
Arrogant, nedlatende og lite empatisk
Lege: Håvard Solbakken SkrevetJeg opplevde denne legen som avvisende, lite hjelpsom og direkte ufin. Jeg fikk ikke hjelp med problemet jeg kom til ham med, og han tok meg tydelig ikke på alvor. I tillegg var han nedlatende og direkte frekk med meg, og sa ufine ting til meg selv om jeg gråt og var helt på felgen av at jeg var syk. Jeg opplevde dette som fryktelig krenkende, og kommer aldri til å gå tilbake til ham.
En fastlege som inngir tillit!
Lege: Håvard Solbakken SkrevetHåvard Solbakken virker både forberedt og trygg ved konsultasjon. Så trygg at han kan innta en spørrende holdning uten å skape tvil- han bidrar til en følelse av medvirkning.
Han er også heldig i forhold til det kollegiet han er del av- hyggelige og ekspeditte legesekretærer og tillitvekkende kollega!
God lege.
Lege: Per Allan Stenberg SkrevetDet er med tungt hjerte jeg må bytte fastlege på grunn av flytting. Per Allan har vært min fastlege i 11 år. Ingen situasjoner er pinlige eller vanskelig å snakke om. Flink til å beskrive og vise/illustrere. Anbefales.
Sympatisk og lyttende lege
Lege: Håvard Solbakken SkrevetHar vært til Håvard noen ganger de siste årene, både gjennom akutte hendelser og for "årlig" sjekk. Han tar imot deg og tar deg på alvor. Kan anbefale ham på det sterkeste.
Flink lege
Lege: Håvard Solbakken SkrevetEn lege som tar deg på alvor , lytter , tar alltid kontakt med spesialister, om det er noe usikkert . Anbefales .