Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fredensborgklinikken
Flink lege
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetHan tar pasienten på alvor, alltid. Hyggelig og blid, jeg er heldig som har han som fastlegen min. Det eneste som trekker ned er at Kaigata legekontor ligger veldig ugunstig plassert hvis man skal kjøre dit, og det er få parkeringsplasser i området.
Blir aldri å bytte lege :)
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetDenne legen er utrolig dyktig. Han bryr seg virkelig om pasientene, er strålende fornøyd med han. Om det er noe spesielt som er skjedd så ringer han på ettermiddagen for å høre hvordan det gikk på sykehuset. Stå på, føler meg virkelig velkommen hos deg!!
En lyttende fastlege og medmenneske.....
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetEn fastlege med evne til å lytte og ta pasienten på alvor. Et medmenneske, - min trygghet! Etter flere år hos annen fastlege, hvor alvorlig sykdom ble oversett, byttet jeg fastlege, - og var så heldig å få plass hos Ålien.
Super lege
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetVar med min mor på ø-hjelpstime hos han. Er imponert over hvor tilstede han var og hvor faglig dyktig han var. Han utstrålte varme og brydde seg om pasienten.
Min mor likte han uttrulig godt :-)
Superlegen!
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetEn god og forståelsesfull lytter, tar seg tid til pasientene. Super!