Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fredensborgklinikken
Anbefales!
Lege: Leif Erik Traasdahl SkrevetLeif Erik fremtrer som faglig sterk, støttende, lyttende og effektiv. Igjennom corona-tider så viser det seg også at e-konsultasjon, hjep via helsenorge-appen fungerer utmerket. Anbefaler Leif Erik på det sterkeste!
Fantastisk fastlege
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetSvein Håvar er en fastlege som virkelig ser pasienten. På godt og vondt, noe som trengs. Han tar seg god tid, er nøye og følger opp det som måtte være. Etter et langt sykdomsforløp med kreft, har jeg tidvis støtt på mange leger. Svein Håvar skiller seg ut i mengden. Han tar deg på alvor uavhengig av alder, er behagelig og ikke minst beroligende i sitt virke. Ofte har jeg blitt kontaktet på ettermiddagstid hvis behovet var der, noe for meg viser omsorg- og jeg føler meg sett.
Hvis du noen gang er i tvil om å bytte fastlege- nøl ikke! Du er i ekstremt profesjonelle hender hos Svein Håvar. Håper mannen aldri slutter som fastlege!
Bæste Legen æ nån gang har hadt
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetSkulle ønske han aldri dro fra Tromsø, æ ska ikke klare å finne en lege som Svein Håvard Ålien. Æ e sikker på du e dypt savna av alle dine pasienta hær.
Beste legen
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetÅlien var min lege i 6 år når jeg bodde i Bodø. Han tok seg alltid god tid og ikke minst var en meget god støtte under mitt veldig tøffe svangerskap. Ønsker jeg fortsatt kunne ha hatt han da slike leger er vanskelig å finne
Svært fornøyd😊
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetAlltid fornøyd etter jeg har vært hos Svein Håvard, ikke er han bare forståelsesfull, han tar seg også god tid til lytte og komme med innspill og råd. Han gjør så godt han kan, fantastisk😀