Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fredensborgklinikken
Flink med hypothyreose
Lege: Leif Erik Traasdahl SkrevetOppdatert. Ser på symptombildet og vet at du kan være stoffskiftesyk selv om TSH og T4 er "normal". Lyttende og behagelig å kommunisere med.
Slik skal en lege være
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetKommuniserer avslappet, godt og tydelig. Lyttende, spørrende og undersøkende. Vet hvor egne kunnskapsgrenser går, formidler kontakt med andre i helseapparatet, også for å lære selv.
En fantastisk lege!!!!!!
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetHan er den mest fantastiske legen jeg har hatt. Han er flott med sin personlighet, forståelse og lydhørighet når man kommer med sine "probemer" som pasient. Og han kommer med bl.a. nykommende forskning ang problemet man har. Han er rett og slett helt fantastisk!!!! :)
Fantastisk lege
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetHan er en kjempe dyktig lege, har bare vært hos han et par gang og jeg er super fornøyd allerede.
Han lytter til meg og tar seg tid.
Var ikke fornøyd med den forrige legen min da jeg følte meg som en værsegod neste kunde, men anbefaler Svein på det sterkeste! :) han har en vikar lege også for han men det gjør ingenting fordi vikar legen er også kjempe flink! :)
Veldig god lege
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetÅlien er helt klart en god lege, det har vært en stor oppgradering for meg å gå fra min forige lege til ålien.
Han holder seg veldig oppdatert på det meste, og dette har stor betydning for en person som har kroniske smerter.
Jeg har fått bedre livskvalitet etter jeg skiftet til ålien, det virker for meg at han har et åpent sinn, og er villig til å prøve ut andre typer behandlinger der andre leger ville sagt nei.
Han er som regel litt forsinket, men dette er en konsekvens av at han alltid setter av nok tid til pasienten. Dette kan ses som possitivt eller negativt og for meg er dette possivt pga behovet mitt.