Senjalegen avd. Finnsnes legekontor

Helsesenterveien 32 9300 Finnsnes

Siste vurderinger av behandlere ved Senjalegen avd. Finnsnes legekontor

Bra lege

Lege: Torgeir Ullestad Holme Skrevet

Veldig fornøyd med Holme han oppdaget en tidlig hjertesykdom hos meg, jeg vil anbefale han på det varmeste.

Flink og hyggelig

Lege: Yngve Silsand Skrevet

Fikk Yngve Silsand som ny fastlege, etter at han jeg hadde før gikk ut i pensjon.Han stilte en diagnose med en gang , på en plage jeg har hatt mange år,som ingen hadde klart å finne ut av før .Det var stort! Flink og hyggelig,lett å prate med.

Flink og oppmerksom

Lege: Yngve Silsand Skrevet

Yngve Silsand er en oppmerksom og lyttende lege. Faglig sterk og tilgjengelig. Jeg er meget tilfreds med å ha ham som fastlege.

God tid og grundig

Lege: Torgeir Ullestad Holme Skrevet

Jeg byttet til Holme for ett halvt år siden. Han har alltid god tid, og det oppleves som veldig betryggende. Det oppleves som om han ikke vil slippe deg før han har fått tak i kjerneproblemstillingen. Han stiller spørsmål, og når det kommer til psykiske ting, så kan det oppleves ubehagelig, men det er i aller høyeste grad både nødvendig og påkrevd.
Han har en nesten irriterende ro, men jeg opplever en lege som er interressert, og som tar både pasient og problemstilling alvorlig.
Det er også lett å få legetimer, og det er sjelden lang ventetid. Jeg er veldig fornøyd med at det virker som om han har ett sterkt ønske om å kartlegge nok for å finne så riktig behandling som mulig.

En kjempe fin lege.

Lege: Torgeir Ullestad Holme Skrevet

Dr.Holme er en lege som hører og som sender deg videre dersom han ikke har nok kompetanse. Han har hjulpet meg. Kan absolutt anbefale ham.