Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Senjalegen avd. Finnsnes legekontor
Faglig dyktig
Lege: Olaf Berger SkrevetBerger er ikke bare faglig dyktig men når han blir usikker "gambler"han ikke med pasientene men sender dem sporeks til spesialister.Vitner om en lege som bryr seg om sine pasienter. Litt dårlig på oppfølging må være eneste minus.
Hyggelig og lett å snakke med
Lege: Stian Lauknes SkrevetOpplever han som veldig lett å snakke med, skjeldent sen. Han virker sikker på sitt fag, og jeg opplever å bli hørt og tatt på alvor.
Han er flink med både meg og dattra mi (har gått til han siden hun ble født)
Interesserer seg for pasienten
Lege: Torgeir Ullestad Holme SkrevetIkke mye annet å si enn at han genuint interesserer seg for pasienten sin og prøver å finne en løsning. Han er ikke en lege som bare ønsker å få det unnagjort, men han er genuint interessert i å hjelpe og bryr seg og det merkes på oppførselen at han elsker jobben sin.
Fantastisk lege!
Lege: Stian Lauknes SkrevetForståelsesfull og dyktig lege med stor kompetanse!
Familien min og jeg som fikk ett hjertesykt barn har satt stor pris på all hjelp og støtte i etterkant av dette da vi fikk han som fastlege.
Han har evne til å se andre sin situasjon og komme med støtte og råd både psykisk og fysisk. Jeg har vært storfornøyd fra første stund.
Meget kompetent!
Lege: Torgeir Ullestad Holme SkrevetDr. Holme er en meget kompetent lege. Kunnskapsrik, god lytter, som er genuint interessert i jobben sin. Jeg føler meg trygg i hans hender. Dessuten, er resterende personal (labb/resepsjon) bestandig trivelige! Anbefales varmt! :-)
Akkurat nå, kan ikke jeg se noen forbedringspotensial?