Utsikten Legesenter DA

Utsikten 9018 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Utsikten Legesenter DA

Trygg, flink og støttende

Lege: Fredrik Fredriksen Skrevet

Fredrik er den aller beste fastlegen jeg har hatt, han tar meg seriøst og lytter når det trengs. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt!

Faglig dyktig og effektiv

Lege: Thea Beate Pedersen Skrevet

Her har man en lege som finner ut av de mest intrikate problemstillinger. Hun står på og er effektiv, lytter til pasienten og tar deg seriøst. Den første jeg opplever som virkelig følger deg opp og virker til å bry seg.

Hyggelig men kunnskapsfattig og grådig

Lege: Ingvild Eliassen Skrevet

Denne legen er flink til å vise empati, er hyggelig, veldig rask og generelt sett imøtekommende.

Jeg har imidlertid oppdaget nokså store kunnskapshull som heldigvis ikke kostet meg livet men "bare" tid og penger. Om du synes at empati er viktigere enn kunnskap, velg gjerne henne men unngå elektroniske konsultasjoner. Du får et kjapp og overfladisk svar sammen med regningen, og hun lukker konsultasjonen. Og når hun gjør feil, er det pasienten som må betale på nytt ved å starte "ny" konsultasjon. Hun ringer aldri tilbake. Prøvetaking på senteret har dårlig kvalitet, og gjøres av ufaglærte. Be om å få tatt prøver på UNN.

Kunnskapsrik og tillitsfull

Lege: Maiken Åsheim Skrevet

Aktivt lyttende til pasient, og god på kommunikasjon.
Behagelig væremåte og generelt en dyktig allmenn- og fastlege.

Fantastisk lege

Lege: Marit Osima Skrevet

Marit er den beste legen jeg har vært hos. Hun viser forståelse ovenfor meg, og tar alt jeg sier på alvor. Det virker som hun aldri vil at man skal dra hjem usikker, og gjør alt hun kan for å hjelpe pasienten på best mulig måte. Vil virkelig anbefale henne til alle. Takk for all hjelp og forståelse Marit.