Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Utsikten Legesenter DA
Verdens beste fastlege
Lege: Fredrik Fredriksen SkrevetDet er nå 6 år siden jeg flyttet fra Tromsø, og 2 år siden jeg til slutt måtte bytte fastlege. Fredrik fulgte opp både meg og min mor på en veldig fin måte over flere år, igjennom både fysiske og psykiske plager. En fastlege som alltid sender den ekstra henvisningen, og tar de tre ekstra minuttene for den fine samtalen - selv i en alltid hektisk hverdag på Utsikten. Jeg har nå hatt to fastleger etter Fredrik og har forsikret meg om at fastleger flest ikke er som han. En lege som elsker jobben sin. :)
Samlebånd
Lege: Thea Beate Pedersen SkrevetFøler ikke jeg blir hørt, og hver gang jeg kommer får jeg utskrevet en ny medisin som kanskje skal hjelpe på. Problemene hoper seg opp, og mer medisin er svaret. 2 år med vedvarende problemer uten hjelp.
Utrolig dyktig lege som både ser og hører deg
Lege: Marit Osima SkrevetByttet lege til Marit Osima da jeg følte at min forrige lege virket utbrent og ikke tok meg på alvor. Jeg følte med en gang at vi fikk en god dialog og at Marit hørte på meg som pasient. Hun er veldig interessert i faget sitt og er empatisk. Både jeg og min samboer har byttet til Marit. Anbefaler henne på det sterkeste! Svært fornøyd 😊
Dyktig og behagelig lege
Lege: Ingvild Eliassen SkrevetIngvild er den absolutt beste fastlegen jeg har hatt, og jeg har hatt mange. Både jeg og barna mine bruker henne. Hun tar deg alltid på alvor, lytter og er interessert. Henviser alltid videre til spesialist ved behov. Flink med barn. Hun er stortsett alltid presis, aldri opplevd store forsinkelser, men enda virker hun ikke stresset og tidspresset når man er der. Alt i alt en super fastlege. Anbefales på det sterkeste.
Veldig fornøyd
Lege: Ingvild Eliassen SkrevetIngvild er en dyktig lege som viser genuin interesse.
Hun har vært en god støttespiller for meg.
Jeg kan virkelig anbefale henne.