Nordbyen legesenter

Stakkevollvegen 33 9010 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Nordbyen legesenter

Fantastisk menneskelig fin lege!

Lege: Stina Michelle Pettersen Skrevet

Varm fin rolig lege. Tar seg god tid til pasienten. Er grundig og pliktoppfyllende. Og utrolig omsorgsfull.

Styr unna FRK hvis du kan!

Lege: Frank Robert Kristiansen Skrevet

Fikk time hos FRK pga min fastlege ( som er veldig flink) ikke var tilstede den dagen. Han var utrolig arrogant og aggressiv. Synes han var direkte ufin og fornærmende. Fikk beskjed at han hadde ikke tid ( da var klokka to på dagen) til å hjelpe meg pga at han hadde 1 pasient til og dessuten måtte nå noe med sønnen sin. Når man kommer med noe som man føler har forverret seg i løpet av natten og han svarer at han ikke bryr seg om hvordan man hadde det om natten, så blir man ganske matt. Dette er en lege jeg håper jeg ikke møter igjen. Men jentene i skranken er derimot veldig greie.

Meget fornøyd

Lege: Stina Michelle Pettersen Skrevet

Jeg byttet lege grunnet misnøye med min forrige og er veldig fornøyd med Henne. Hun avbryter deg ikke og er meget profesjonell. Hun innrømmer hvis hun ikke kan nok om sykdommen (min forrige lege ga inntrykk av at han kunne alt) og henviser dersom nødvendig med spesialist. Alt i alt er jeg meget fornøyd.

Meget bra lege

Lege: Frank Robert Kristiansen Skrevet

Dr. Kristiansen har vært min fastlege i mange år, og han tar seg tid til sine pasienter. Jeg er meget fornøyd meg han.

dårlig!

Lege: Stina Michelle Pettersen Skrevet

Hun bryr ikke seg om hva pasienten sier, og det føles at sovner hun mens du prater. kjente sitat: "jeg har ikke en god forklaring på det". ok,da betaler ikke jeg for dette.