Sentrum Legekontor -Tromsø

Killengreensgate 7 9008 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor -Tromsø

En av de beste legene jeg har møt

Lege: Svein Jarle Svendsen Skrevet

Utrolig flink!!! Følte jeg ble ivaretatt og tatt på alvor;) takk Gud for at jeg byttet fastlege til han;)

Både og...

Lege: Kirsti Eliassen Skrevet

Var pasienten til Kirsti i mange år. Har nå byttet lege og flyttet over til et annet legesenter.
Kirsti fulgte meg gjennom en vanskelig og krevende periode i livet. Og hun tok godt vare på meg og fulgte meg opp på alle vis.
Og de andre ansatte på legesenteret er skjønne.
Jeg er en dame midt i livet med mange og sammensatte lidelser.
En av mange lidelser er sterk migrene. Og jeg fikk mindre og mindre migrene medisin utskrevet av henne.
Vet at disse medisinene ikke skal misbrukes, men også svært stressende å ikke ha nok medisin tilgjengelig.
Enden på visa var at jeg byttet fastlege, og slipper nå stresset med å ikke ha nok medisin når de hyppige migrene anfallene kommer....

En bra mann

Lege: Per Christian Gundersen Skrevet

Har hatt Gundersen som fastlege i en del år nå. Han er en fantastisk hyggelig mann, lett å snakke med og gir meg god tid hvis situasjonen krever det. Betviler ikke hans faglige kvalifikasjoner som en meget dyktig lege, men litt for ofte føler jeg at det er jeg som må komme med forslag om hva vi kan forsøke av tiltak/behandling. Den siste tiden, kanskje site året eller to, har jeg en følelse av at han er litt mindre fokusert og at det har blitt litt svakt håndarbeid med henvisninger og slikt. Og han nøler med å ta tak i ting som burde/kunne undersøkes dersom det er noe han ikke har oversikten over det fra tidligere. Kanskje er tiden inne for å skifte lege - muligens oppstår det en slags "blindhet" og slitasje etter at man har gått til samme lege med de samme problemene over mange år. Det sitter imidlertid svært langt inne å bytte fra en lege som har hjulpet meg så mye over så mange år, og som har så mange gode kvaliteter. Tilgjengeligheten er det ingenting å si på, har aldri måttet vente mer enn et par-tre dager på en vanlig konsultasjon. Den øvrige staben er profesjonelle og gjør jobben de skal, kanksje uten å ha det lille ekstra smilet på lur.

Beste i byen

Lege: Per Christian Gundersen Skrevet

Desidert den beste fastlegen i Tromsø! Man tar deg på alvor og han tar seg tid til meg selv om han kan være 30 minutter forsinket. Time får man raskt hos han og jeg har hittil aldri måtte gått til en vikar. Han er alltid der når jeg trenger han.

Skiftende personlighet

Lege: Kirsti Eliassen Skrevet

I mange år har Kristi vært min fantastiske lege som har sett meg, og brydd seg.
Men siste 2år har jeg bare følt meg i veien.
Nesten som hun sukker " hva vil du idag" når jeg kommer inn døra.
Vil ikke henvise til spesialister, og mener jeg er frisk, når blodprøver sier noe annet.
Psykologisk har hun vært et ekstremt godt støtteapparat Di siste 6 år, som har sagt at hvis jeg trenger å komme hver dag, så skal jeg det... Inntil nylig....