Sentrum Legekontor -Tromsø

Killengreensgate 7 9008 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor -Tromsø

Ser ikke meg

Lege: Kirsti Eliassen Skrevet

Hun ser ikke meg som person. men bare mitt ytre. Bruker mye tid på å se i pc. Hører ikke etter hva jeg har og si.

Beste fastlegen noensinne

Lege: Per Christian Gundersen Skrevet

Jeg hadde Per Christian til fastlege i mange år. Bedre fastlege finnes ikke! Han er lyttende, åpen for diskusjon, imøtekommende og i det hele tatt svært hyggelig. En meget dyktig og erfaren lege. Anbefales på det sterkeste.

Bra lege

Lege: Per Christian Gundersen Skrevet

Dyktig. Lytter til deg som pasient. er ikke redd for å prøve ut forslag som man kommer med. Dette kan også være å prøve ut nye medikamenter. Er samtidig veldig jordnær, gir deg ikke falske forhåpninger, eller at han kan utføre mirakler.

God lege

Lege: Svein Jarle Svendsen Skrevet

Jeg har hatt ham som fastlege siden august 2012, og er fornøyd med ham som fastlege. Han gjør det han skal, er hyggelig, henviser raskt hvis nødvendig og fungerer i det hele tatt godt som en fastlege skal gjøre ift sin pasient.

Tilgjengelig og medmenneskelig

Lege: Svein Jarle Svendsen Skrevet

Beste fastlegen æ noen gang har hatt. Tar sæ tid til å lytte å virke ikke som om han har dårlig tid eller noe sånt. Han e flink å følge opp prøva å henvise dæ dit du treng å står på for å finne ut ka som e galt, koffer å kordan man kan forhindre at det slår til igjen. Han e alltid i godt humør å æ føle at æ kan spørre om alt uten at noen spørsmål blir dumme. Alt i alt en enestående fastlege som æ håpe fortsette i lang tid, æ skal aldri bytte!