Sentrum Legekontor -Tromsø

Killengreensgate 7 9008 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor -Tromsø

Dyktig og empatisk

Lege: Agnete Jørgensen Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Agnete som lege. Hun er kompetent, hyggelig og tar deg på alvor. Anbefales.

Vennlig og dyktig

Lege: Agnete Jørgensen Skrevet

A. Jørgensen er grundig og har god oversikt over tidligere konsultasjoner. Hun har funnet gode løsninger og jeg har stor tillit til hennes forslag.
Hun er vennlig og effektiv, og når langt i en konsultasjonstime.

Trygg, hyggelig og empatisk.

Lege: Per Christian Gundersen Skrevet

Jeg har hatt Per Christian som min lege i snart 20 år. Han er empatisk, hyggelig og hjelpsom. Han strekker seg alltid langt for å hjelpe og jeg føler meg trygg på at jeg får god behandling når jeg er der. Han tar problemene jeg kommer med på alvor, hvor enn banale de kan være. Han er en god samtalepartner. Han spør alltid etter min datter når jeg er der og ber meg hilse. Han gjør alltid det lille ekstra.

For god til å byttes ut!

Lege: Dag Yngve Nordvåg Skrevet

Har hatt han som fastlege siden 90-tallet og fra da jeg selv var et barn. Han har vært veldig behjelpelig i alle år med hva det måtte være og har tatt mine psykiske problemer på alvor. Jeg byttet til en annen lege en gang pga. beliggenhet, men angret fort. Jeg blir aldri å bytte igjen. Han er ikke så glad i å skrive eller sende henvisninger, kanskje, men det er helt greit. Han har vært en av mine største støttespillere igjennom livet - ja, tildels har han vært min psykolog også. Så jeg er veldig, veldig glad i han. Jeg går som regel smilende ut døra.

Dyktig og sympatisk

Lege: Kirsti Eliassen Skrevet

Har bare godt å si om denne legen etter å ha gått hos henne i mange år. Hun har lang erfaring, tar seg tid til å lytte, er vennlig og imøtekommende. Jeg har nylig byttet fastlege til en nærmere mitt bosted, men det er med tungt hjerte jeg slutter hos Eliassen. Anbefales!