Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor -Tromsø
Veldig empatisk og tar deg på alvor
Lege: Agnete Jørgensen SkrevetAgnete er den beste legen jeg har hatt på mange år. Hun tar problemene dine seriøst, hun er veldig empatisk og hjelpsom, og hun gjør alt for at du skal ha det vel. Agnete er flink til å svare på henvendelser via melding om det er fornying av resepter eller bekymringer jeg har som jeg trenger svar på. Det er lett å få time raskt om du har behov for det, og om Agnete ikke har tid er det mange flinke og gode leger på Sentrum legekontor. Anbefales på det varmeste!
Stresset og usympatisk
Lege: Svein Jarle Svendsen SkrevetEtter flytting til Tromsø byttet jeg til Svein Jarle Svendsen etter å ha lest gode ting om han her på legelisten. Dessverre ble jeg svært skuffet, og opplevde at ingenting stemmer.
Han er stresset, usympatisk og jeg følte aldri at jeg ble tatt på alvor. Han ser mer i pc-skjermen enn han ser på deg.
I tillegg er hans vikar, Sissel Gravrok, enda verre. Jeg har aldri følt meg mer utilpass hos en lege enn jeg gjorde på legebesøk hos henne. Jeg stusser også over at det ikke blir sendt ut melding til hans pasienter om at han skal være borte i ett år? Nei, nå har jeg satt meg på venteliste på en annen fastlege i byen - og jeg håper det går i orden.
Kort og godt: Finn en annen fastlege.
Flink
Lege: Agnete Jørgensen SkrevetDen beste fastlegen jeg har hatt. Behagelig å prate med, faglig flink, og tok meg på alvor. Hjalp meg til å ta riktige valg i en ufordrende periode. På grunn av flytting må jeg bytte fastlege. Anbefales som fastlege.
Klokka tikker
Lege: Agnete Jørgensen SkrevetHar vært der 3-4 ganger. Virker ikke særlig imøtekommende eller interessert i pasienten. Stiller aldri oppfølgingsspørsmål. Det merkes svært godt at det viktigste for legen er å få en fortest mulig ut av kontoret.
den beste legen jeg har hatt!!
Lege: Per Christian Gundersen SkrevetDette er en fantastisk lege som tar seg tid til å lytte til deg og tar deg på alvor. I tillegg til å være svært hyggelig er han også veldig profesjonell. Man får time samme uke som regel, når man bestiller time og det meste går raskt unna. Jeg er kjempeheldig, og blir ikke å bytte før han går av med pensjon.