Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kaia Legesenter
Faglig dyktig og lyttende
Lege: Ole Morten Schulz Skrevet100% tillit til Ole Morten Schulz. Dyktig lege som får ting gjort. Føler meg i trygge hender på hans kontor. I en periode har jeg trengt hyppig oppfølging, han har alltid tid og tar meg seriøst.
Dyktig og Trygg
Lege: Therese Jensen SkrevetTherese er en fantastisk fastlege!
Hun er veldig flink til å kommunisere, hun lytter og stiller spørsmål for å kunne gi best mulig hjelp/behandling. Jeg føler meg alltid veldig godt ivaretatt når jeg har vært på Legetime hos Therese.
Alltid hjelp å få uansett store eller små problemer.
Kan virkelig anbefale Therese!
Kunnskapsrik og flink
Lege: Marie Barlindhaug SkrevetJeg er veldig fornøyd med Marie. Har vært hos henne med både meg og min sønn. Hun er kunnskapsrik, forståelsesfull og interessert. Flink med barn og lytter. Jeg vil gjerne anbefale henne. Legekontoret har sms bestilling slik at man får time samme dag. Ellers er venterommet litt udatert, kunne ha oppdatert det med litt flere leker til barna og noen bedre sittegrupper.
Flink lege!
Lege: Ole Morten Schulz SkrevetEn fantastisk lege som virkelig vet hva han driver med. Min mor har hatt han som fastlege i mange år, det har jeg og nå har mine barn han. Ofte hos legen enten med mor, meg selv og barn og han er alltid hyggelig, lytter, tar en spøk og er jordnær. Bytter aldri lege :)
Kunnskapsrik, empatisk og tilstedeværende!
Lege: Ole Morten Schulz SkrevetJeg har bare gode erfaringer med Ole Morten som min fastlege drøyt det siste året. Han ser meg, taklet krisesituasjoner på en god og effektiv måte. Faglig oppdatert, henviser raskt for å starte opp nødvendig behandling. Evne til å lytte.
Time innen neste dag oppleves også som svært betryggende og tillitsvekkende.
Kort fortalt: kunnskapsrik, empatisk og tilstedeværende!