Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kaia Legesenter
flott lege som lytter og spør rette spørsmål.
Lege: Marie Barlindhaug SkrevetLege som er god til å lytte, skape tillit og spør gode spørsmål. Må være en flott lege for de med vanskeligheter for å ta opp ulike problemer.
Den beste lege jeg har hatt
Lege: Marie Barlindhaug SkrevetHun tar tid til å forstår hva er det som pågår, forklarer veldig nøyaktig hva er mulig som skjer, og hvordan vi skal takle ting videre. Hun sender ikke deg hjemme med tablett med å si "vi prøver det og hvis det går ikke bedre om 2 dager kom tilbake". Jeg føler alltid at hun tar tid det trenger til å vurdere mine problemer, og hvis hun kan ikke hjelpe direkte, hun vil anbefale andre behandling muligheter enn bare tablett, som f eks. behandling med fysio, muskular trening, psykolog osv.
Hun har ofte litt forsinkelse når du kommer til timen, men det er ikke et problem når du innser at det er egentelig bare pga hun tar tiden det trenger med hver pasient, istede å rushe deg ut av kontoren hennes... Egentlig alle de veldig gode lege jeg fikk har alltid vært litt forskinket, og da betyr det at det er et bra tegn med forsinkelse syns jeg.
Hun er hyggelig men ...
Lege: Leena Marjatta Junttila SkrevetHun er veldig hyggelig og en god lytter, men det hjelper lite når hun er faglig usikker. Jeg har vært til denne fastlegen for 3 ulike grunner, og fikk dessverre ikke den hjelpen jeg trengte, fordi hun søkte bare opp i felleskatalogen, alle de tre ganger. Hun henviste meg ikke videre heller.
godt tilfreds.
Lege: Ole Morten Schulz SkrevetLyttende og engageret. kommer med flere alternativer hvis han ser at jeg tvivler på medicinsk behandling.
Svært upersonlig lege.
Lege: Ole Morten Schulz SkrevetDyktigheten hans som lege er det sikkert ingenting å si på. Men måten han tar meg i mot som pasient oppleves som ubehagelig.
Han virker svært ukomfortabel under timen og er flakkende med blikket. Føler ikke jeg blir tatt seriøst og tillit til han som fastlege er ikke eksisterende.
Personlige og sosiale egenskaper vil jeg anse som viktig i legeyrke, derfor har jeg byttet fastlege.