Rasta Legesenter AS

Rastastubben 3 1476 Rasta

• Allmennlegespesialist, fastlege, geriater og indremedisiner

Siste vurderinger av behandlere ved Rasta Legesenter AS

Egenrådig

Lege: Paul Holger Juul-Hansen Skrevet

Vanskelig å få rekvisisjon til spesialister og Mr undersøkelser. Er meget egenrådig,gir ikke fri fysioterapi tross sykdom som tilsier og har rett til det! Føler meg ikke ivaretatt, må selv spørre om å ta forskjellige blodprøver pga sjelden sykdom.

God til å lytte

Lege: An Young Sigersvold Skrevet

Hyggelig og grei, men er alltid forsinket. Det tar 3-4 uker å få en time, samt at åpningstimene er svært begrenset, kl 0900 - 1400.

Oppfølging av pasient...

Lege: Merete Muri Skrevet

Hun er alltid høflig og korrekt. Er rask til å henvise til spesialister, men følger ikke opp svar.
Hun oppdaterer seg ikke i epikrisen før ankomst :(, så man må "informere" henne den korte tid man har dessverre. Hun virker lite engasjert i mine helse- problemer, og jeg må selv komme med forslag.
Da jeg er utdannet på masternivå innen helse, er jeg opptatt med pasienten i sentrum. Bl.a var jeg innblandet i en trafikk ulykke i fjor sommer og har stått på sterke medikamenter, noe som ikke er oppe som fokus.
Hun virker rett og slett sliten ,og lei dessverre.

En usedvanlig bra fastlege!

Lege: Kristine Gedde Skrevet

Jeg er svært fornøyd med å ha Kristine Gedde som fastlege, og har hatt henne i alle mine 25 år.

Jeg opplever henne som lyttende og oppmerksom rundt meg som pasient. Hun gir konstruktive råd og tilbakemeldinger, akkurat slik jeg mener en lege skal være.

Det kan være litt ventetid på å få time, men når jeg har trengt haste time på dagen har jeg alltid fått det.

Til tross for nå lang reisevei til legekontoret har jeg beholdt Kristine Gedde som fastlege, ettersom jeg ikke kan tenke meg en annen lege.

Grei lege. Liker han veldig godt.

Lege: Paul Holger Juul-Hansen Skrevet

Han er en kjekk lege som jeg har hatt siden han begynte på Rasta.
Lett og koselig å prate med.

Gode kunnskaper.