Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rasta Legesenter AS
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Paul Holger Juul-Hansen SkrevetTatt gastroskopi hos han mange ganger, fantastisk flink🙏 er livredd hver gang men med sin rolige væremåte har jeg klart å fullføre det.
Vikaren er forferdelig
Lege: An Young Sigersvold SkrevetJeg hadde gleden av å ha Sigersvoll som min fastlege. Hun var profesjonell, kunnskapsrik, medmeneskelig og utrolig behjelpende. Hennes vikar derimot har gjort min tilværelse til et helvete når jeg alerede er på det laveste punktet i livet. Hun tar ikke hensyn til tidligere diagnoser og har ingen forståelse for det menneskelige. Hun er vanskelig å få kontakt med og du føler deg som en brikke på et rullebånd.
Jeg skal definitivt bytte! Og beklager til alle dere andre på rasta legesenter. Dere har vært fantastiske.
Hyggelig og rolig
Lege: Paul Holger Juul-Hansen SkrevetFikk utført gastroskopi av Paul holger. Kan vel ikke si at jeg gledet meg akkurat men han forklarte på en god og trygg måte så det gikk overraskende greit. Det holdt med litt bedøvelse spray i halsen og det hele var ganske raskt over. Kan trygt anbefale denne legen. Ikke noe stress der.
Veldig hyggelig og rolig sykepleier også foresten.
Trygg og kunnskapsrik.
Lege: Kristine Gedde SkrevetAlltid hyggelig og imøtekommende. Forstår problemer på en positiv måte. Har hatt henne som fastlege i mange år uten noen form for negative opplevelser. Kan trygt anbefales som en dyktig og solid fastlege.
Anbefales ikke
Lege: Kristine Gedde SkrevetNedlatende og føles som at hun ikke orker å hjelpe deg. Alt man vil snakke om blir slått ned, sånn som når jeg sa at jeg sleit psykologisk og hun sa at jeg burde lese en "self help" bok. Anbefales ikke.