Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rasta Legesenter AS
Kunnskapsrik
Lege: An Young Sigersvold SkrevetJeg har hatt An som lege i 18 år snart, og det er ikke en ting jeg har å si på denne damen. Dyktig i sitt felt, varm og imøtekommende.
Veldig kompetent
Lege: Paul Holger Juul-Hansen SkrevetVeldig dyktig, kunnskapsrik og omsorgsfull lege. Trolig en av de beste vi har. Hans beslutninger har reddet meg flere ganger.
Hyggelig og dyktig lege
Lege: Kristine Gedde SkrevetVoksen og erfaren lege.
Får den hjelpen jeg trenger og henviser ved behov. Hyggelig og lett å kommunisere med. Kan anbefales.
Useriøs
Lege: Olav Austad SkrevetJeg hadde Olav som min fastlege fra 2001-2015, og i løpet av disse årene følte jeg at jeg ikke ble tatt seriøst. Om jeg var bekymret for noe, tullet han det bort ved å si at det bare var tull og ikke noe å bekymre seg over. Jeg kom inn en gang på en akutt-time ettersom jeg fryktet at jeg hadde fått en infeksjon i et sår, da gjorde han narr av meg for at jeg hadde vært urolig for noe "så lite".
En annen gang var jeg urolig for en føflekk jeg hadde, og svaret jeg fikk da var at jeg kunne fjerne den med barberhøvel. Jeg byttet fastlege etter sistenevnte opplevelse, for da var det nok!
Dyktig og trygg
Lege: Kristine Gedde SkrevetKristine er så dyktig at selv om jeg har flyttet langt unna vil jeg beholde henne som fastlege. Hun er grundig og lyttende. Gir meg gode råd og jeg stoler 100% på henne. Hun har hjulpet meg så mye oppgjennom og jeg er evig takknemlig.