Kirkenes Legesenter

Box 401 9915 Kirkenes

Siste vurderinger av behandlere ved Kirkenes Legesenter

Virker usikker

Lege: Mette Aven Skrevet

Har liten kontroll, og surrer veldig mye. Har ikke tilliten fra meg som pasient til at hun gjør det beste for å få meg frisk. Du som enkeltperson kan gjøre en like god jobb.

Den beste legen man kan få

Lege: Ingelin Kartveit Høyland Nordal Skrevet

Jeg har vært hos så mange leger både på legevakt og rundt om, men de ti årene jeg hadde Ingelin som lege så har jeg følt meg så trygg og ivaretatt. Savner henne virkelig som fastlege. Hun er hyggelig, omtenksom og bruker god tid på deg. Det er verdt ventetiden da hun ofte er forsinket, men det er fordi hun ikke rusher folk ut i fra kontoret. Og hun nøler ikke med å ringe deg opp om det er noe. Anbefales på det varmeste, selv om legen ikke slipper inn flere på sin liste per dags dato. Savner henne!

Enormt Trygg og kunnskapsrik lege

Lege: Ingrid Øygard Thomassen Skrevet

Hva der i dag, kjempe bra hjelp vedrørende tips angående samliv og bipolar partner samt vonde knær over mange år.
Føler jeg har mistet en tung ryggsekk etter og fått pratet ut.
Takk for fantastisk hjelp!

Beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Ingelin Kartveit Høyland Nordal Skrevet

Hun lytter ordentlig på sine pasienter og tar seg den tiden det tar uten å stresse folk ut av døra. I tillegg er hun menneskelig og henviser til spesialister når det er noe hun ikke kan selv. Hun kan være streng når hun må og er veldig god på pasientbehandling. Er veldig takknemlig for å ha henne som fastlege.

Dyktig og sympatisk

Lege: Mette Aven Skrevet

Er veldig fornøyd med Mette som fastlege. Hun er rolig, lytter, dyktig og sympatisk. Hun er også flink til å passe på tiden; er sjeldent jeg må vente noe særlig på venterommet. Jeg opplever at hun tar pasienten på alvor, og at hun henviser videre hvis det er nødvendig.