Kirkenes Legesenter

Box 401 9915 Kirkenes

Siste vurderinger av behandlere ved Kirkenes Legesenter

Fantastisk lege

Lege: Ingelin Kartveit Høyland Nordal Skrevet

Hun lytter og hun forklarer det man lurer på. Du sitter ikke der med en følelse av at hun vil ha deg ut av kontoret fortest mulig, Hun er flink å henvise videre, og dersom hun ikke vil eller kan henvise videre så får man en ordentlig forklaring på hvorfor. I stedet for å slenge noen tabletter på bordet går hun grundig til verks for å finne ut av sykdom.

Handlekraftig lege

Lege: Kenneth Dørmænen Skrevet

Fikk tillit til han med det samme og skal jeg bytte fastlege kommer jeg til å velge han. Handlekraftig og ga med følelse av trygghet,

Tillitsverdig

Lege: Espen Bang Rafaelsen Skrevet

En lege som innehar empati og sympati, men som samtidig vet å stille 'harde' spørsmål. Absolutt en karakter å støtte seg til i vanskelige situasjoner.

Trygg og tillitsvekkende lege

Lege: Axel Grahame Søholt Lupton Skrevet

Denne legen ER ikke bare lege, men en lege som er til for pasienten. Det er faktisk ei stund siden jeg har møtt opp hos en lege som trekker sine beslutninger etter å ha lyttet og i samråd med pasienten...en egenskap ikke alle bærer på. I tillegg er han vennlig, profesjonell og klar for å hjelpe deg med plagene som måtte være. Han er rett og slett et medmenneske.

Utrulig lett å forholde seg til og ser meg som menneske

Lege: Ingrid Øygard Thomassen Skrevet

Jeg er meget fornøyd over henne selv om bare hatt noen møter med henne.Hun tar mine problemer på alvor og ser meg som menneske og ikke en diagnose.Hun har også tatt prøver og undersøkelse av meg på alvor og er empatisk og menneskelig.
Jeg fikk en utrulig god følelse av endelig å kunne være avlappet på en legetime der du faktisk blir forstått.Hun har vært meget til stede også på de få møtene og jeg er glad jeg har henne som fastlege.,Endelig trenger jeg å ikke kjempe å være i forsvars posisjon når jeg kommer til legen og håper det fortsetter slik framover.For å si det slik så er jeg meget lettet at jeg fikk henne tilbake etter permisjon.