Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sydlegene
Helt grei lege
Lege: Erlend Solberg SkrevetVeldig stressa lege,som alltid er forsinka.
Får en følelse at han ikke alltid hører etter hva du sier og gir lange beskjeder kan også hende..
Sender deg gjerne videre vist det er hensiktsmessig.
Samvittighetsfull
Lege: Erlend Solberg SkrevetEvne til innlevelse, gir inntrykk av god faglig innsikt, utfordringer med å overholde avtalt timetid. Alt i alt en opplevd god lege.
Vanskelig å få tak i!
Lege: Erlend Solberg SkrevetPrøvde å bestille time pr SMS, ingen tilbakemelding. Prøvde å ringe nummeret jeg fant på nett, fikk en sur beskjed om at da måtte jeg ringe et annet nummer. Prøvde det andre nummeret, ingen tok telefonen. Er eneste mulighet for å bestille time, å møte opp personlig?
Håper også på hyggeligere møte med legen, når jeg kanskje får bestilt time, enn jeg fikk sist jeg var der.
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Erlend Solberg SkrevetHan tar tid og lytter,og tar fatt i ting og ordner det han må!Veldig fornøyd!!!Han er forståelsesfull og hyggelig lege!!
Bra lege
Lege: Erlend Solberg SkrevetDr. Solberg er en fin lege, kanskje litt for stresset, men tar tak i ting!
Problemet for oss pasienter, er jo denne "minilegen" som sitter i skranken og spør ut på telefonen. Nebbete er hun også. Vet om flere som ønsker og bytte lege på grunn av "minilegen". Synd for dr. Solberg.