Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i andre DA
Travel og upresis
Lege: Tore Reymert Stakkevold SkrevetJeg føler meg ikke ivaretatt hos han. Han har ikke tid og jeg føler at jeg må bli fort ferdig. Siste gang reiste han seg for å lage kaffe mens jeg satt der, og en annen gang holdt han på å spise mat. Jeg kan ikke fornye resept uten å bestille time eller betale for en konsultasjon.
En som tar pasientene på alvor
Lege: Anne Olesdotter Sørland SkrevetJeg hadde Anne som lege i ett år, og hun tok store grep der tidligere lege hadde feilet. Hun var støttende og kunnskapsrik og gav meg stor trygghet og hjalp meg på store områder å unngå alvorlige følger.
Trygg og flink til å formidle
Lege: Tore Reymert Stakkevold SkrevetJeg har vært hos Tore Stakkevold flere ganger, og synes han er en kunnskapsrik lege som alltid tar meg seriøst. Jeg har en tendens til å føle meg litt dum når jeg går til legen, men den følelsen forsvinner hver gang jeg drar til Tore. Selv om jeg har hatt helseproblemer som ikke har hatt noen klar årsak eller løsning, legger han alltid en langsiktig plan for hvordan vi skal angripe problemet. Sånt setter man stor pris på! Anbefales på det sterkeste
Kjempeflink
Lege: Anne Olesdotter Sørland SkrevetJeg liker henne veldig godt, hun er flink til å lytte og generøs med tiden sin og hjelpsom og vennlig
Utrolig dyktig
Lege: Anne Olesdotter Sørland SkrevetFått ny fastlege og utrolig fornøyd med Anne etter første besøk. Hun var utrolig vennlig og hjelpsom. Anbefales!