Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ensjø Legesenter
Trygg, kunnskapsrik og empatisk fastlege
Lege: Assim Abdullah SkrevetMøtte Assim første gang for noen år siden, da han hadde fått delelister med min fastlege Helga. Siden den gang har jeg følt meg veldig godt ivaretatt, og opplever at han er en fastlege som er genuint interessert i problemstillingene jeg har med til legetimen.
Han fremstår svært kunnskapsrik, med god formidlingsevne og kan til og med slå av en vits og litt latter, som kan lette på stemningen og danner grunnlaget for en god relasjon som lege-pasient.
Opplever han også som svært tilgjengelig, både på legekontoret, i Helsenorge og over telefon. Stort pluss!
Lyttende og empatisk
Lege: Tasmia Anwar Khalid SkrevetHun tok seg god tid til å bli kjent med meg. Hun var grundig og dyktig. Jeg føler meg trygg på at jeg får den hjelpen og rådene jeg trenger.
Kompetent lege, og hyggelig!
Lege: Assim Abdullah SkrevetAsim snakker flytende norsk, og forstår min nordnorske dialekt uten problemer. Han er kunnskapsrik, og er ikke redd for å rekvirere prøver eller henvise videre til spesialist når det trengs. Veldig praktisk at legekontoret har laboratorium. Asim har vært min fastlege i ca 8 år. Jeg er strålende fornøyd, anbefales!
Dyktig og effektiv lege
Lege: Tasmia Anwar Khalid SkrevetJeg er svært fornøyd med å ha Tasmia som min fastlege. Hun hører på mine spørsmål og kommer med gode løsninger. Det virker som hun er faglig oppdatert. Jeg er fornøyd med at hun prøver å vise empati/forståelse, og at hun er svært oppegående som person. Jeg setter pris på den hjelpen jeg har fått fra Tasmia.
Forståelsesfull og grundig
Lege: Tasmia Anwar Khalid SkrevetØnsket å snakke med en kvinne om plager i underlivet. Legen var forståelsesfull, og tok seg god tid til å høre på mine bekymringer. Det føles trygt når legen er grundig, og rekvirerte prøver og henviste til gynekolog.
Anbefales.