Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ørmelen Legesenter
Uengasjert
Lege: Eirik Røvde Solberg SkrevetDenne legen er fullstendig uengasjert, og mangler totalt evnen til å lytte til pasientens problemer. Eventuelle sykehusundersøkelser blir heller ikke fulgt opp av legen, på tross av henstillinger fra pasient.
Elendig
Lege: Eirik Røvde Solberg SkrevetDårligste legen jeg har hatt.
Han sier ingenting, introduserer ikke seg selv.
Bruker ikke munnbind og hansker under undersøkelsen. Veldig vanskelig å kommunisere med, svarer ikke på spørsmålene. Frekk i kommunikasjon. Bruker ikke arbeidsklær. Uengasjert. Anbefales ikke. Skal bytte lege. Meget misfornøyd.
Grundig og flink fastlege
Lege: Benedicte Agdestein SkrevetDr Agdestein er grundig og flink, tar seg tid til å lytte og tar deg på alvor. Kommer med gode råd og er faglig god. Er flink til å følge opp min kroniske sykdom. Henviser til spesialist dersom det er behov for det. Alltid lett tilgjengelig. Gir henne mine beste anbefalinger.
Uegnet
Lege: Eirik Røvde Solberg SkrevetHadde han som fastlege tidligere, men skiftet raskt. Vanskelig å få kontakt og skjermen var mere interessant enn pasienten. Måtte spørre selv spørsmål om sykdommen og behandling.
Elendig
Lege: Eirik Røvde Solberg SkrevetHan sier ikke mye, introduserer ikke seg selv skikkelig og jeg er nødt til å spørre om detaljer for å få innføring/info om diagnosen jeg får, for at han skal snakke til meg. Ut ifra mine møter med han virker han uengasjert og som om han ikke egentlig har overskudd og tid til å ha meg der.
I tillegg er han sjelden på legekontoret og hvis man trenger en time med ham så fort som mulig går det lett en uke eller to før han har mulighet til å ta deg inn til konsultasjon. Anbefaler han ikke.