Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bogerud Legesenter
Fantastisk lege!
Lege: Siri Dautovic Schmidt SkrevetSiri tar seg tid til pasient og pårørende, er rask og effektiv, og samtidig grundig og hjelpsom. Jeg var veldig fornøyd med lege på tidligere legekontor og var skeptisk til å bytte. Overgangen til Siri har derimot vært fullstendig smertefri.. :)
Hold deg langt unna!
Lege: Siri Dautovic Schmidt SkrevetFrekk og arrogant. Ikke respekt for andre menneskers tid. Om du ønsker en lege som betrakter deg som en klient - hold deg langt unna!
Viser liten interesse
Lege: Kari-Anne Haug SkrevetDen dårligste legen jeg har hatt
Viser ingen interesse for pasienten. Eksempel: for ca 2 år siden ble jeg hentet i ambulanse hjemme etter å ha snakket med legevakten,
jeg klaget over brystsmerter. Legene på Ullevål sa jeg hadde hjerteinfarkt, har siden gått på medisiner for dette, når jeg etter en tid
går til Haug og klager over hovene føtter og legger, sier hun, det er sånt som skjer ? Ingen råd om videre tiltak eller behandling!
Kan vise til flere eksempler
Veldig behagelig og flink lege
Lege: Ragne Lise Aanestad SkrevetJeg har brukt denne legen i 20 år. Hun er behagelig, interessert og faglig trygg. Det er ikke mer å si om den saken!
Svein Slagsvold har alltid tid til deg.
Lege: Svein Slagsvold SkrevetHar vært familiens fastlege i 20 år. Vi kan ikke være mer fornøyd. uansett hvor mye folk og stress det er på venterommet tar han seg tid og ser deg som et helt menneske. Opplever alltid å bli hørt.