Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bogerud Legesenter
Den beste legen i hele verden
Lege: Svein Slagsvold SkrevetHan er så snill og gjør at man føler seg avslappet selv om man er hos legen! Hvis man ikke er spesielt glad i legebesøk er han mannen å gå til. Han har vært legen min hele livet og har aldri vært missfornøyd for han bryr seg virkelig om pasientene :)
En kald skulder.
Lege: Kari-Anne Haug SkrevetJeg vil ikke anbefale Kari- Anne som lege.
Jeg fikk bare en kald skulder mot meg, da jeg gråt etter å ha mistet min søster og
mor med 2 års mellomrom. Jeg spurte om jeg kunne få rekvisisjon til en psykolog, men hun mente at jeg ikke var syk nok, og psykologene ville bare overse meg.
Da jeg igjen kom til henne neste gang, for å få en resept til noe annet ,spurte hun ikke meg hvordan det gikk med meg engang. Så jeg ble skikkelig skuffet.
Har nå byttet fastlege.
Lyttende, behjelpelig og jordnær
Lege: Kari-Anne Haug SkrevetJeg har hatt Kari-Anne som fastlege i et halvt år, og er veldig fornøyd. Hun har gjort det hun kan for å legge til rette for meg. Opplever å ha blitt tatt på alvor og blitt hørt.
Veldig flink lege!
Lege: Ragne Lise Aanestad SkrevetEn veldig flink lege som du føler tar deg på alvor. Hun gjør ting grundig og sjekker deg - gir deg ikke bare en diagnose. Man føler at hun har tid til deg som pasient, og du får ikke følelsen av å bli "kastet" ut. Du får også gå informasjon. De som tar blodprøver er også veldig hyggelige. Anbefales på det sterkeste!
Forståelsesfull,immøtekommende,Medmenneskelig
Lege: Kari-Anne Haug SkrevetFantastisk lege keg er veldig fornøyd med.Jeg tørr og være ærlig mot henne og fortelle henne om mine innerste tanker.Hun medisinerer meg bra.Hun har en enorm forståelse og lett og prate med.Jeg får den hjelpen jeg trenger når jeg ringer.Jeg kan ambefale henne på d sterkeste.