Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brobekk legekontor
En fastlege som bryr seg
Lege: Atif Abbas SkrevetJeg er veldig fornøyd med Atif. En omtenksom fastlege som viser hensyn og forståelse. En fastlege for alle.
Proff og høflig :)
Lege: Faiza Abbas SkrevetSvært flink, hyggelig og trygg lege. Veldig fornøyde hjemme hos oss, særlig når vi har vært innom med barna. Anbefales varmt.
Bra lege
Lege: Faiza Abbas SkrevetFlink, hører på deg og møter deg fint i samtalen. Blir ikke "slått ned på" tanker man har selv. Legesenteret derimot, er ganske lite, har ikke utstyr for feks Spirometri, noe som gjør at man må sendes til spesialist for å teste dette.
Dårlig lege
Lege: Faiza Abbas SkrevetHører ikke grundig på pasient, sendte meg til cv skan for feil område av kroppen. Lang ventetid på å få time. Lar deg ikke ta opp mer en et problem. Du får bare snakket med henne i noen få minutter. Berører aldri pasient selv ved behov.
God oppfølgging av pasient.Råd og veiledning i forhold til medisiner og bivirkninger.
Lege: Atif Abbas SkrevetHar hatt flere konsultasjoner hos lege Abbas Atif.
Han er en lege du kan stole på når det gjelder behandling, oppfølgging og veiledning.
Han er flink og henviser videre hvis det er behov for spesialist.
Han minner deg også når det gjelder årskontroll blodprøver og tar kontakt når svaret av blodprøvet trenger behandling og oppfølgging.
Anbefales sterkt som fastlege.