Om vurderingeneSiste vurderinger av Arkaden Tannhelse
En pliktoppfyllende og nøye ekspert
Tannlege: Martin Nilsen SkrevetDa jeg begynte hos Martin forstod han fort mine økonomiske og medisinske vanskeligheter. Han gikk det ekstra steg for å forsikre at jeg fikk den dekningen fra HELFO som jeg hadde rettighet til basert på mine psykiske lidelser.
Han viser også overaskende god kompetanse på tvers av ung alder, og er absolutt til å annbefale om du vil ha en tannlege som fokuserer på effektiv og nøye behandling og ikke småprat.
Nå kan jeg gå til tannlegen uten å grue meg.
Tannlege: Tor Einar Kjørkleiv SkrevetMeget god opplevelse. Dyktig, kompetent, beroligende og effektiv tannbehandling utført av tannlege som fikk meg til å føle trygghet og til å gi slipp på livslang tannlegeskrekk. Her opplevde jeg at det er mulig å gjennomføre tannbehandling uten bedøvelse og unødvendige smerter.
Beste tannlege opplevelse tenkelig.
Tannlege: Karina Vatsvåg SkrevetKarina er hypernøye, kvalitetsikringen Er max, musikken tar deg straks tilbake til 2004 på danskebåten. Bare god stemning. Utrolig god service. Betryggende, komfortabel, profesjonell og svært dyktig. Ny stjerne i tannlege verdenen.
Beste tannlege - kurert min tannlegeskrekk
Tannlege: Moe Rezai SkrevetEn mer behagelig og serviceinnstilt tannlege skal en lete lenge etter - på alle måter blitt en fornøyelse med tannlegebesøk, etter mange år (og tannleger) hvor jeg var tidigere opplevde tannlegebesøk som grusomt
Til dem som frykter tannlegebesøk
Tannlege: Moe Rezai SkrevetBare tanken på å måtte gå til tannlegen har tidligere gitt meg hjertebank, og kaldsvette. Jeg er med andre ord en av dem som har trengt «beroligende» før jeg kan sette meg i en tannlegestol. Men etter et hyggelig, og lærerikt besøk hos Arkaden ved Moe. Kan jeg endelig senke skuldrene ved neste besøk. Å bli møtt med forståelse, omsorg og service i sådan grad var helt fantastisk!! Tommel opp, og tusen tusen takk for at tannlegeskrekken min har mildnet betraktelig etter dagens besøk! Vil også legge til at jeg trakk en tann- og det gikk helt fint!