Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter
Fantastisk lege!
Lege: Eivind Kamøy SkrevetHadde aldri byttet lege hadde det ikke vært for at jeg flytter fra Oslo. Han er kunnskapsrik, empatisk og flink! Han ringte meg til og med på en søndag for å gi meg et prøveresultat. Strekker seg virkelig for pasientene sine. Intet vondt å si!
Ikke så positivt som hadde håpet
Lege: Saimah Ahmad SkrevetOpplevde Saimah hyggelig til å begynne med og satt med positiv opplevelse i starten. Henvisningene har vært litt som å stikke fingeren i luften og blitt sendt til spesialister som hovedsakelig ikke har gjort annet enn å komplisere min situasjon når de først ble sendt ut. Dessverre opplever jeg henne som lett stresset og irritert når ting blir mer omfattende. Lett at hun melder seg helt ut. Mye kunne nok vært løst på mye kortere kort tid ved bedre oppfølging og presisert utredning. Har skapt unødvendige problemer og forsinkelser. I tillegg langt ventetid, ikke tilgjengelig alle ukedager. Veldig mangel på oppfølging ved tegn til funn. Hennes tilnærming er som regel at "ting er vanskelig" og "kan være så mye". For mer enkle og åpenlyse problemstillinger som ikke krever henvisninger er hun nok ok hvis du er villig til å vente på time. Er veldig kjekt at det er lite laboratorie der og en ok resepsjon. Positivt at det hender hun kan ta seg litt ekstra tid noen ganger.
Dr. Atle er dedikert, dyktig, og profesjonell i sine fag
Lege: Atle Klovning SkrevetMine beste tilbakemeldinger går til
Dr Atle Klovning, MD, ph.d. Spesialist i allmennmedisin ved Frogner Helsesenter
Er utrolig fornøyd med både måten jeg har ble møtt på og behandlingen jeg har fått igjennom årene. Som pasient føler jeg meg både sett og hørt, og jeg opplevde at mine bekymringer har blitt tatt på alvor.
Dr. Atle er dedikert, dyktig, og profesjonell i sine fag, og gir den tiden som trenges til pasienten
Takk for god service!
Veldig fornøyd
Lege: Saimah Ahmad SkrevetUten tvil den beste legen jeg har hatt og har anbefalt henne til flere andre. Hun kombinerer høy faglig dyktighet med stor empati og medmenneskelighet. Eneste problemet er at det kan ta tid å få time og at man ofte må møte en vikar. Men vikarene har vært like flinke
Overrasket over klager på forsinkelser
Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen SkrevetJeg valgte ham fordi kjæresten min følte seg så ivaretatt, og ville at jeg også skulle få go behandling.
Hun var i begynnelsen noe betuttet over at en time satt opp kl 11 ikke begynte før lang tid senere, men hva annet har en nok av enn tid når en er syk?
Grunnen til forsinkelsene er jo at stakkaren faktisk tar seg tid til å sette seg inn i hva som rører seg rundt klienten utover det som gir symptomer som er åpenbare...
Jeg er fullt forberedt på å måtte vente en time, og om nødvendig mange timer, dersom pasienten før meg er litt seig å hale alle problemer ut av. Selv prøver jeg å fatte meg i så korte ordelag som mulig, men jeg har ganske stor tillit til at akkurat dette mennesket vil ta gode avgjørelser. Jeg vet at han er svært vel ansett blandt kolleger, så at min helse ivaretas så godt det lar seg gjøre er jeg helt trygg på.
At forsinkelser plager noen, det skjønner jeg, men helsen går vel foran, eller...?
Ta med en bok, så har du det helt fint, og kanskje rekker du å lese flere fordi du tålmodig venter.