Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter
"Verdens" beste lege
Lege: Atle Klovning SkrevetAtle er "verdens" beste lege på alle måter. Han er kunnskapsrik, rolig, trygg og veldig omsorgsfull. Han har en tålmodighet av det sjeldne når helseproblemer ikke kan løses raskt. :-) Jeg har hatt tett oppfølging hos han nesten ukentlig i over 1 år nå, etter en alvorlig trafikkulykke, med både store fysiske og psykiske plager, og han har vært fantastisk på alle måter! Er svært takknemlig for å ha han som lege og vil anbefale han på det sterkeste.:-) :-)
Lyttende og grundig
Lege: Saimah Ahmad SkrevetHar hatt Dr Saimah Ahmed som fastlege i 5 år. De gangene jeg har behov for en legetime føler jeg hun ser meg, tar seg tid til å lytte og ved behov enten henvise videre til test, røntgen eller spesialist.
Super lege som er medmenneskelig og faglig trygg.
En hedersmann
Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen SkrevetHar hatt Kjell-Olav som lege i over 20 år og kommer aldri til å bytte.
Kunnskapsrik, hyggelig, tar deg på alvor og er ærlig.
I tillegg virker han oppriktig interessert i hvordan jeg har det. Svendsen får mine aller beste anbefalinger!!
Imøtekommende, tar seg tid
Lege: Atle Klovning SkrevetAtle har vært min fastlege lenge - sikkert i 10 år nå. Nå er ikke jeg en "storbruker" som går ofte, men de 5-6 gangene jeg har trengt fastlege har jeg opplevd Atle som profesjonell, kunnskapsrik og imøtekommende.
Én gang har jeg trengt henvisning, det gikk problemfritt. Én annen trengte jeg en attest som ble "slik jeg ville".
Jeg har null problemer med å anbefale Atle som fastlege til andre.
Oslos beste lege
Lege: Eivind Kamøy SkrevetEivind er en forståelsesfull og kunnskapsrik lege som jeg vil anbefale på det sterkeste. Han henviser til spesialister når det er nødvendig og tar seg god tid til å se hele bildet.