Frogner Helsesenter

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter

Flink og hyggelig

Lege: Eivind Kamøy Skrevet

Eivind er en lege som vil det beste for pasientene sine. Han er kunnskapsrik og omtenksom. Han ser også sine egne begrensninger og tror ikke han kan ordne alt selv, men henviser videre til spesialister som han vet har god kunnskap om problemet. Leser seg opp og tester stadig nye medisiner og henviser til nye steder når ting ikke hjelper.
Føler meg så godt ivaretatt med min kroniske sykdom gjennom 5 år.
Må dessverre bytte fastlege pga flytting og frykter jeg ikke klarer å finne en som er like flink.

Lang ventetid på telefon og må ofte vente litt når man har time, men det er fordi han tar seg tid til pasientene. Bestill time og resepter på helenorge.no, så slipper du telefonkø.

Høy på pæra

Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen Skrevet

Lang ventetid på venterom. Har smerter i ryggen og klarer ikke sitte lenge om gangen. Ingen hensyn, selv om jeg har sagt fra.

Uinteressert og inkompetent

Lege: Olav Rønningen Wangensteen Skrevet

Wangensteen viser minimal interesse for pasienten. Bruker tiden til å snakke om løst og fast. Er ikke interessert i å se på epikrise fra MR undersøkelse. Skriver til slutt ut en resept på vanlig paracept. Bør unngås av alle som ønsker en seriøs lege og god behandling.

Udyktig lege, som og går fort lei.

Lege: Saimah Ahmad Skrevet

Veldig uprofesjonell og stresset lege.
Hun blir fort lei hvis man går til henne for samme problem/plager/sykdom. Dr. Saimah blir fort sint og stresset, og dette kan man se på hele kroppsspråket og tonen hennes. Jeg anbefaler ikke Dr. Saimah Ahmad til noen. Men, de som jobber i resepsjonen er både dyktige og flinke.

Ikke særlig fornøyd

Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen Skrevet

Min erfaring hos Kjell-Olav er at han er en hyggelig mann. Det virker imidlertid som om han alltid har dårlig tid, og jeg opplever det som vanskelig å få han til å lytte til hva jeg har å si. Han er rask til å trekke konklusjoner som at man bare må vente å se (jeg har "ventet" på hjelp til å bedre helsen i flere år nå). Han følger heller ikke opp.

Jeg ønsker å bytte fastlege.