Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter
Trygghet
Lege: Atle Klovning SkrevetVil si at Atle er en lege jeg har sett lite til, men når det har vært tilfelle så har han alltid vært behjelpelig. Og selv om det går lenge mellom hver gang jeg er hos legen så husker han meg og mine saker. Dette etterlater en trygghetsfølelse hos meg og har derfor ikke brydd meg med å bytte lege selv om jeg nå bor et godt stykke unna legekontoret.
Anbefales på det varmeste!
(4 av 5 stjerner pga vanskeligheter å få time - men døgnet har ikke mer enn 24timer!)
Savner min 'gamle' fastlege
Lege: Eivind Kamøy SkrevetMitt totalinntrykk er gitt fra min erfaring med legen gjennom mange år, frem til han sluttet på Skårer Legesenter:
En tilstedeværende lege som SÅ meg, hørte meg, snakket med meg og var sunt kritisk og tilbakeholden til utskriving av reseptbelagte medisiner.
Fulgte opp prøver, ringte og gav beskjeder - i det hele tatt en super lege!
Ønsker deg lykke til på nytt legekontor - jeg er sikker på at min nye fastlege og din etterfølger kommer til å bli nesten like bra som deg :)
Fantastisk lege; men Frogner helsesenter er et rotete legekontor
Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen SkrevetJeg er veldig fornøyd med Svendsen som fastlege. Dessuten, er det mange andre dyktige leger på Frogner helsesenter.
Dessverre, Frogner helsesenter har tilsynelatende veldig store organisasjonsproblemer. De trenger et reskontro system for å kontrollere om prøvesvar kommer tilbake til dem (mine har gått på vidvanke i flere måneder); de trenger et telefonsystem som fungerer (du må beleire deg for å vente ganske lenge for å få svar; de burde få online timebestillingssystem i orden; og intern kommunikasjon fungerer ikke: jeg har opplevd at viktige e-post til min fastlege som jeg sendte til Frognerhelsesenterets e-post har aldri kommet fram til min lege.
Jeg var veldig positivt imponert!
Lege: Saimah Ahmad SkrevetDa min fastlege på Frognerhelsesenteret var på sommerferie, fikk jeg en time hos Saimah. Hun var ikke kjent for meg fra før. Jeg var veldig imponert på mange måter. Hun hadde brukt tid til å lese min journal og sette seg inn i mulige problemstillinger før jeg kom inn til hennes kontor, slik at hun kunne konsentrere seg om kommunikasjon med meg ( istedenfor å blad gjennom min elektroniske patientjournal). Jeg tenker at hvis det skulle være nødvendig å bytte legen, ville jeg prøve å komme på hennes liste.
Aldri mulig a fa time
Lege: Atle Klovning SkrevetForsavidt grei lege, men umulig aa fa time. Jeg og mine tre barn har hatt han i mere enn 5 aar, men ender alltid opp paa Volvat eller tilsvarende. Halvparten av de faa gangene vi har kommet til har det vaert hos vikar. Anbefales ikke.