Om vurderingeneSiste vurderinger av Bergen Tannhelsesenter AS
Dyktig!
Tannlege: Njål Lekven SkrevetFlink å forklare og fortalte hele veien hva som skulle skje.
Jeg var veldig nervøs da jeg kom, men han var rolig og behagelig så jeg klarte å slappe av.
Jeg hadde vært med mitt problem til 4 tannleger som ingen av de fant ut hva som feilte meg. Han fant ut av det med en gang. Anbefales!
Den beste tannlegen jeg har hatt!
Tannlege: Njål Lekven SkrevetDette er den desidert beste tannlegeopplevelsen jeg har hatt. Jeg hadde en vanskelig og skeiv visdomstann som måtte opereres ut.
Njål Lekven og tannpleierne gjorde en over all forventning fantastisk jobb, helt fra venterommet og til jeg dro. Njål var profesjonell og veldig flink til å kommunisere og forklare underveis. Han tok seg tid i forkant til å forklare inngrepet, hadde en god teknikk for å sette bedøvelse som gjør at jeg ikke kjente et eneste stikk. Operasjonen var helt smertefri og ble gjort med en utrolig presisjon og dyktighet. Alt i alt, en fantastisk tannlege som jeg vil anbefale på det varmeste! :)
Veldig flink, rolig og erfaren
Tannlege: Bjørn Kubon SkrevetVeldig erfaren, rolig og flink med tenner.
Tok en vanskelig visdoms-tann raskt og uten smerter. Satte bedøvelsen veldig kontrollert og ingen smerter.
Helt fantastisk
Tannlege: Gudveig Cecilie Gjerde Gjengedal SkrevetRolig, utrolig dyktig, effektiv og nøye. Forklarer godt, tar hensyn og hører på deg som pasient. Anbefales på det sterkeste.
Ufattelig dyktig
Tannlege: Njål Lekven SkrevetJeg har bare gode ting å si om denne tannlegen. Viser stor grad av omsorg for pasienten og man får virkelig inntrykk av at han vil pasienten godt. Tanntrekkingen gikk som en drøm, og jeg kommer til å anbefale han videre til alle som ønsker en god og trygg tannlege!