Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Heggedal legesenter
Meget omsorg full lege
Lege: Thor Ivar Greibrokk SkrevetHar hatt Greibrokk i mange år . Byttet til en annen pga avstand da jeg flyttet i 2010 . Heldigvis fikk jeg plass igjen da jeg fort oppdaget hvilken dumhet jeg hadde gjort . Alltid følt at hans omsorg og at han tar meg på alvor . Jeg reiser gjerne de 25 milene når jeg trenger et besøk .
Utrolig dyktig og imøtekommende lege.
Lege: Sanju Sukhjender Singh SkrevetDen beste legen jeg har hatt noen gang. Lytter, følger opp og gir rask tilbakemelding. Tenk om alle hadde vært som han. Det er ikke alle leger som ville ringt pasienten sin på en søndag og gitt prøvesvar. Alltid blid!
Så takk nemlig for å ha han som fastlege!!
Arrogant
Lege: Ingvild Roksund SkrevetHadde en dårlig opplevelse med henne da hun ikke hørte hva jeg sa. Hun fikk sikkelig vist at det var henne som viste best og fikk meg til å føle jeg ikke kjente til min sykdom og evner. Jeg kommer ikke tilbake dit.
Best
Lege: Sanju Sukhjender Singh SkrevetDen beste legen! Veldig positiv. Det er lett å kommunisere med ham, han støtter alltid og skjønner alt. Prøver å finne de beste løsningene og smiler alltid :) Anbefales!
Engasjert og løsningsorientert
Lege: Ingvild Roksund SkrevetJeg er meget fornøyd med denne fastlegen. Hun er helt til stede under konsultasjonene og virker oppriktig opptatt av å finne løsninger på de helsemessige utfordringene. For eksempel henviste hun til øre-nese-hals for vaksinering mot sterk pollenallergi i stedet for kortison som min tidligere lege ga meg. Hun er lyttende og har respekt for at pasienten vet mye om sin egen situasjon. Jeg føler meg godt ivaretatt og er veldig glad for at jeg har fått denne fastlegen.