Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kjelsås Legesenter
Veldig bra lege
Lege: Ingjerd Guldal SkrevetVil anbefale Ingjerd på det sterkeste! Hun har vært fastlegen min i noen år nå, og jeg kan komme til henne med hva det måtte være. Hun tar seg alltid tid til meg, tar meg alltid på alvor og gjør det hun kan for å hjelpe meg med hva enn det måtte være. Jeg føler at hun virkelig bryr seg om meg, og det synes jeg er imponerende når man han så mange pasienter som hun har. Jeg har ikke et eneste vondt ord å si om henne. Hun kan være litt forsinket noen ganger, spesielt hvis man har time litt utpå dagen, men det kommer vel nettopp av at hun faktisk tar seg tid til alle pasientene sine. Fantastisk dame, morsom er hun også!:)
Uengasjert
Lege: Arnulf Heimdal SkrevetHar hatt Heimdal som fastlege noen år, men velger nå å bytte. Han virker uengasjert og fremstår som lei av jobben og kontakten med pasienten. I tillegg har jeg erfart dårlig faglig vurdering.
Sympatisk, lyttende, dyktig. Fikk raskt time.
Lege: Per Kristian Arnesen SkrevetKun hatt en konsultasjon. Fikk time innen 24 timer. Tatt inn før tiden. Behagelig legesenter, rolig, med trivelig personal. Per Kristian virker som en trygg person og lege, som hører deg ferdig før han stiller egne spørsmål, undersøker videre og konkluderer.
Er spesialist i både allmennmedisin og samfunnsmedisin.
Et trygt valg som fastlege.
Jordnær og forståelsesfull
Lege: Linda Elise Øvrum Grønvold SkrevetJeg valgte å bytte fastlege da min forrige hadde konstant dårlig tid og jeg aldri fikk stilt alle spørsmålene mine før timen var over og hun måtte haste videre til neste mann. Byttet til Linda da jeg hadde hatt henne en gang tidligere på privat legesenter. Forskjellen er som fag og natt. Tar seg alltid god tid, lytter og forklarer. Engster man seg for noe tar hun det alltid på alvor og undersøker nærmere om nødvendig. Hun har nå vært ute i svangerskapspermisjon og det har vært vikar i hennes sted. Kan ikke måle seg med henne! Ser frem til hun er tilbake! Verdens beste lege!
Beste legen noensinne!!
Lege: Linda Elise Øvrum Grønvold SkrevetDette er en lege man skal lete lenge etter!
Hun er blid og imøtekommende hver gang man er hos henne. Om man plages med noe så gjør hun det hun kan for å hjelpe deg. Henviser videre om det er nødvendig. Ringer til og med utenfor telefontid om man har behov for det! Man føler seg godt i varetatt av denne damen!!