Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kjelsås Legesenter
Tilgjengelig, lite lyttende og tidvis tilbakemeldinger
Lege: Tove Gridset SkrevetDet er stort sett mulig å få time raskt. For vanlige og enkle sykdommer fungerer hun greit, men om man har mindre åpenbare problemstillinger og ikke godtar at det går over av seg selv er hun lite lyttende. Har også opplevd at hun er avvisende på kanten til arrogant til å diskutere alternative løsninger enn egen.
Den absolut bästa läkaren jag har haft!
Lege: Linda Elise Øvrum Grønvold SkrevetFantastisk läkare som tar sig tid, sätter sig in i din sjukdomshistoria, följer upp och visar genuin omsorg för dig som patient!
Jag reser från andra sidan byen till Kjelsås legesenter då jag trivs så otroligt bra med henne!
Rekommenderas varmt!
Dyktig og troverdig lege
Lege: Tove Gridset SkrevetForståelsesfull, dyktig, sympatisk. Tar seg god tid og stiller opp for deg. Hun har vært fastlegen min over de siste ti år og er en av grunnene til at jeg står på bena idag. Hun har vært der gjennom tykt og tynt. Hun tar pasientens problemer på alvor uansett hvor store eller små de er. Fantastisk lege. Takk for alt.
Grei fastlege, men har byttet vekk
Lege: Ingjerd Guldal SkrevetGenerelt synes jeg Ingjer er en hyggelig dame, men hun har sine svakheter som fastlege. Hun kan ofte være ekstremt forsinket (pleier som regel å få komme inn til timen en halv time etter opprinnelig avsatt tidspunkt), og hun kan gi inntrykk av å ha det for travelt til å høre på alle mine problemstillinger når jeg først er kommet inn. Behandlingen varierer i kvalitet, avhengig av hvor mye tid hun har, og det gjør at jeg savner en følelse av kontinuitet i min helsehverdag.
Enestående
Lege: Linda Elise Øvrum Grønvold SkrevetHar hatt en del forskjellige fastleger, Linda er den beste jeg har hatt.
Dyktig og flott dame. Ser deg godt, setter seg inn i ting. Henviser videre om nødvendig.
God oppfølging.
Stort sett ikke forsinket.
Anbefales!
Reiser fra andre siden av byen for å komme til henne.