Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vestli Legesenter
Lytter ikke, ser ikke
Lege: Therese Thu Huynh SkrevetSvært lite tillitsvekkende. Spør ikke om symptombilde eller funksjonsevne. Skriver ingen funksjonsbeskrivelse i sykmelding. Foretar ingen visuell eller taktil undersøkelse - tross eksplisitt ønske om vurdering. Skrev sykmelding lenger enn nødvendig.
Oppleves med ukjent medisinsk kompetanse.
Kunnskapsrik og ærlig
Lege: Therese Thu Huynh SkrevetTherese er ei som tar deg på alvor, og ønsker å hjelpe.
Hun er ofte rett på sak og ærlig, noe jeg setter pris på.
Uinteressert,tar deg ikke på alvor!!!!!
Lege: Therese Thu Huynh SkrevetJeg trodde at jeg får hjelp som jeg trenger men etter at hun var borte en periode har jeg hatt timer hos en vikar, blir overraske hvordan vikaren behandlet meg og tar meg på alvor.Therese er en veldig dårlig lege forstår ikke meg og jeg får ikke hjelp av henne i det hele tatt...anbefaler ikke henne!!!!!
Hatt henne mange år. Hun er beste legen for meg💕
Lege: Jovita Banse SkrevetJovita tar alltid på alvor sine pasienter. Hun er kjempedyktig og ganske flink til å henvise til videre undersøkelser og spesialister. Lytter til meg, gir råd, og bistår som psykolog dersom det trengs. Jeg er velfig glad i jovita👍😊
Dårlig kommunikasjon
Lege: Jovita Banse SkrevetJeg hadde time hos henne fordi legen min var borte. Når du kommer dit så møter du på en kald person som så vidt gidder å spørre hva som er galt med deg. Fortalte henne hva jeg slet med og hun kom med forslag som overhodet ikke stemte. Hun var ikke villig til å høre noe mer på meg før jeg hadde tatt de testene hun ønsker jeg skulle ta. Hun er kald og lite imøtekommende. Hun klarte ikke å fortelle hva som kunne være galt. Vurderer å bytte legekontor pga henne !