Markveien Legesenter

Grünersgate 6-8 0552 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Markveien Legesenter

Nedlatende

Lege: Tommy Alexander Valio Skrevet

Jeg følte meg dårlig mottatt, og ble behandlet på en nedlatende måte. Mye uvesentlig utenom snakk/belæring.

Vil ikke bruke han som lege igjen

Superbra og lyttende lege.

Lege: Andreas Wedervang-Resell Skrevet

Jeg har gått til Andreas under litt mer enn 1år og han lytter alltid til meg og kommer med gode råd. Han har hjulpet meg mye og har mye respekt og er en ydmyk lege.

Er veldig glad jeg ble tildelt han når min egne fastlege blitt pensjonert. Anbefaler virkelig!!

Grundig og vennlig

Lege: Susanne Gotteberg Skrevet

Susanne har vært fastlegen min i 6 år, har alltid opplevd å bli tatt på alvor hos henne. Hun skriver ikke ut medisiner eller sykemeldinger uten kritisk resonnering, noe jeg syns er betryggende. Hun har henvist meg til dyktige spesialister ved flere anledninger.

Lite hjelpsom

Lege: Tommy Alexander Valio Skrevet

Oppfattet vedkommende som belærende og lite hjelpsom med henvisning til spesialist. En kunne nesten anta at motstanden bunnet i at jeg hadde vært hos privat praksis først. Vedkommende kunne jobbet med å være litt mer imøtekommende i tilnærmingen til pasient.

Skulle gjerne ha hatt Gotteberg med på flyttelasset

Lege: Susanne Gotteberg Skrevet

Har hatt Susanne som fastlege i flere år, men har generelt vært frisk og vært veldig lite hos lege. Det var først da jeg ble gravid at jeg virkelig fikk behov for fastlege. Da var jeg glad jeg havnet hos Susanne. Susanne strekker seg for å gjøre ting enkelt og praktisk, hun sutrer ikke med, men er ærlig, samtidig som hun er faglig flink (som jo til syvende og sist er det eneste som er viktig). Er nå i prosess med å flytte til ny by. Skulle ønske jeg kunne ta Gotteberg med på flyttelasset.