Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Markveien Legesenter
Den beste legen jeg har hatt til nå i Oslo
Lege: Susanne Gotteberg SkrevetJeg valgte Susanne Gotteberg basert på gode anmeldelser og dårlige erfaringer med tidligere leger. Dette er en lege med god kunnskap, godt humor og som kan det å lytte til deg uansett om det gjelder psykiske eller fysiske problemer. Hun er nøye, og tar seg god tid til å både finne roten til problemet og til å finne en løsning. Selv om legekontoret er for meg på andre siden av byen, og det er upraktisk for meg ved feks akutt sykdom, så har jeg ingen planer om å bytte fatlege da avstanden er verdt bryet for den gode servicen og det gode smilet jeg jeg alltid får når jeg entrer hennes kontor.
Veldig hyggelig, lyttende og løsningorientert.
Lege: Susanne Gotteberg SkrevetSusanne er uten tvil den beste legen jeg har hatt. Dersom man opplever at man må vente litt ekstra for å komme inn, så kan man skjønne hvorfor når man kommer inn på kontoret. Hun er meget flink til å lytte og tar seg tid til å gi gode råd. Jeg har lite å si om hva som kunne vært bedre, da jeg sannsynligvis aldri kommer til å bytte fastlege igjen.
Lite imøtekommende
Lege: Tommy Alexander Valio SkrevetOpplever liten vilje til å gjøre mer enn et absolutt minimum, lite fokus på å opplyse og trygge pasient og at det er om å gjøre å bli fortest mulig ferdig med konsultasjon.
Omtenksom og dyktig lege
Lege: Susanne Gotteberg SkrevetJeg føler meg alltid tatt på alvor, og hun husker alle ting jeg har fortalt ved tidligere konsultasjoner. Hun engasjerer seg i å finne en løsning på problemene jeg kommer med. Selve legesenteret har litt lang ventetid til tider, men når konsultasjonen først finner sted blir jeg alltid veldig fornøyd.
Virker ikke interessert
Lege: Anne Signe Øren Karlsen SkrevetJeg er dessverre ikke veldig fornøyd. Jeg opplevde flere ganger at hun nedspilte mine lidelser. I tillegg synes jeg at oppfølgingen kunne vært bedre.