Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Markveien Legesenter
Tar deg på alvor
Lege: Tommy Alexander Valio SkrevetImøtekommende og tillitsvekkende lege som"ser deg". Handlingsvillig og flink til å forklare på en klar og tydelig måte. Viser deg respekt og er ikke fordømmende.
Flink lege
Lege: Tommy Alexander Valio SkrevetFlink lege som virker faglig oppdatert. Tillitsfull. Anbefales på det varmeste.
Dyktig og profesjonell
Lege: Anne Signe Øren Karlsen SkrevetSom tidligere pasient av dr. Karlsen vil jeg gjerne gi mine varmeste anbefalinger. Hun var en god og støttende fastlege gjennom prøverørsforsøk som med hjelp og tilrettelegging fra henne til slutt resulterte i et vellykket svangerskap med nær oppfølging. Ikke veldig smalltalk-orientert, men det har jeg aldri savnet. Alltid følt at jeg har fått den informasjonen jeg trenger og blitt tatt på alvor.
Bryr seg sånn passe
Lege: Anne Signe Øren Karlsen SkrevetHun er hyggelig nok, men hun er ikke så god til å følge opp tidligere plager. Fikk en gang henvisning til psykolog, men har aldri senere nevnt eller spurt hvordan ting går nå. Også andre ting som jeg tenker det er naturlig at en fastlege bryr seg med blir fulgt opp. Kun akkurat det du er der for og ikke mer. Og jeg er ikke hypokonder :-)
En fantastisk dyktig lege.
Lege: Anne Signe Øren Karlsen SkrevetHar hatt henne som fastlege i 20 år. Meget rolig og hyggelig lege.