Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Markveien Legesenter
Helt suveren
Lege: Susanne Gotteberg SkrevetHvis alle fastleger hadde vært som Susanne hadde man sluppet styret med å bytte fastlege. Alltid blid og imøtekommende, faglig dyktig og løsningsorientert. Terningkast 6.
Ikke en lege man tar med små barn til
Lege: Tommy Alexander Valio SkrevetTok med min 2 åring til denne legen, hvor vedkommende sjekket halsen til barnet. Ungen begynte å hoste og gråte, noe som er veldig normalt for en to åring i det du putter en pinne i munnen. Barnet mitt hostet traff en liten dråpe av spyttet hans legen. Lege lagde dermed irritert ansiktsuttrykket, og stoppet undersøkelsen der. Legen avsluttet timen, og ga ingen klar svar. Jeg anbefaler ikke denne legen!!!
En dyktig lege!
Lege: Marius Gaarder Almgren SkrevetDet er ikke lett å finne en lege som følger bra opp når en har endometriose. Almgren er alt en trenger i en lege. Empatisk, tar seg tid, henviser videre om det trengs, følger opp og tar deg seriøst.
Anbefales på det varmeste. Det eneste minuset er legekontoret(markveien legesenter). Damene du kommer i kontakt med er verken hyggelig, lett å få tak i eller hjelpsomme over telefon. På kontoret derimot virker det ikke som en har hatt kontakt med samme personer. Så overlever du en sur telefonsamtale så er alt annet positivt!
Ekte medmenneske og dyktig fastlege
Lege: Janne Storflor Bjørneboe SkrevetJanne tar seg tid når hun skjønner det er viktig for pasienten, selv om det objektivt kan være en bagatell. Og nøler ikke med å reagere raskt og kontant når det må til.
Jeg har hatt stor glede av hennes omsorg, som at hun ringte ofte da jeg lå hjemme med covid i seks uker.
Den beste jeg har hatt
Lege: Andreas Wedervang-Resell SkrevetAndreas er en utrolig dyktig fastlege. Han er faglig dyktig, henviser raskt videre hvis han er usikker, følger tett opp ved lengre sykdom, er flink med både små og store og er et empatisk og trivelig menneske. Jeg hadde han under et spesielt trøblete svangerskap og fødsel, og jeg opplevde han som en trygghet og støtte.