Markveien Legesenter

Grünersgate 6-8 0552 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Markveien Legesenter

Fantastisk lege og menneske.

Lege: Andreas Wedervang-Resell Skrevet

Andreas er et unikt menneske, og meget faglig sterk. Har vært hans pasient i en del år. Dette er mannen som virkelig bryr seg. Han følger opp langt utover det man kan forvente, tar seg god tid, og har en imponerende evne til å se pasienten. Har betydd mye for meg det siste året!

Beste fastlegen jeg har hatt!

Lege: Andreas Wedervang-Resell Skrevet

Wedervang-Resell er empatisk, kunnskapsrik og tar seg tid til sine pasienter. Jeg har hatt mange fastleger, bra og dårlige, men Wedervang-Resell har vist seg like god på å håndtere kroppslige plager, psykiske plager og barnen i familien. Det eneste negative som kan sies er at han ofte er forsinket til timene, men det virker som om det er fordi han tar seg tid til hver av sine pasienter.

Lyttende og proff

Lege: Janne Storflor Bjørneboe Skrevet

Hun har rettet opp i en hel del feilbehandlinger og ignoreringer min forrige fastlege har gjort.

Føler jeg blir tatt på alvor, og jeg har endelig etter 10 år krangling med min forrige fastlege fått riktig behandling.

Viser forståelse og omsorg, samt et profesjonelt syn på bekymringer og utfordringer man har.

Alltid til stedet for meg

Lege: Anne Signe Øren Karlsen Skrevet

Jeg har hatt Anne som min fastlege i over 20 år, har alltid vært trygg på at hun vet hva jeg snakker om. Hun er god på å stille diagnose og flink til å sende en til spesialist hvis det er påkrevet. Hun var også en god faglig støtte ved noen kriser i livet mitt. Jeg kan ikke tenke meg å gå til en annen lege.

Utilgjengelig

Lege: Anne Signe Øren Karlsen Skrevet

Anne har vært vår familie lege i over 15 år. Aldri vist medfølelse eller empati.
Hun er alltid opptatt med sine ting, har ingen blikk kontakt og tar deg ikke seriøs.