Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Østensjø Legesenter
Lite innsiktsfull.
Lege: Tuva Kolstad Hertzberg SkrevetArrogant og lite empatisk, alltid minimum tre kvarter forsinket. Gir meg følelsen av å være pillemisbruker.
Den beste fastlege
Lege: Helle Gjedebo SkrevetJeg hadde Helle som fastlege for mange år siden; hun er en utrolig flink lege både for kropp og sjelen. Hun tar seg tid å lytte om problem og undersøke pasienten med dyktighet og profesjonalisme. Man føler seg trygg og ivaretatt fordi hun finner alltid en god løsning av situasjonen.
Jeg opplever henne både som dyktig lege og god psykolog: etter en konsultasjon fra henne går jeg ut med lette hjerte og lyse tanker. Jeg var så heldig å kunne ha Helle som fastlege.
Ja, en fantastisk menneske som passer perfekt å være lege!
Utrolig dyktig fastlege
Lege: Helle Gjedebo SkrevetHelle er en kjempe dyktig fastlege og du legger merke til at hun har mye erfaring. Hun tar seg tid til å lytte, tar deg seriøst, henviser til spesialister ved behov og konsulterer med spesialister for å sikker best mulig behandling. Hun er lett å kommunisere med via Helse Norge, og svarer alltid innen kort tid, samt fornyer resepter med en gang når det trengs.
Jeg har hatt noen tøffe perioder, og hun har vært en god støttespiller og gitt masse gode råd samt bistått meg med å få riktig behandling for å få komme meg på bena igjen. Jeg har flyttet til motsatt side av Oslo, men velger fremdeles å beholde henne og heller bruke ekstra tid på reising da hun er den beste fastlegen jeg har hatt.
Veldig bra
Lege: Tuva Kolstad Hertzberg SkrevetMitt inntrykk av henne er veldig bra! Hun er lyttende, og møter meg med respekt og ydmykhet. Jeg synes hun tok meg veldig godt i mot, og hun så hva som var det beste for meg
Synnøve Carey
Lege: Synnøve Iren Haddal Carey SkrevetKunne ikke hatt en bedre fastlege, hun er kjempeflink! Vet akkurat hva hun driver med og møter meg med respekt og genuin interesse for å hjelpe pasienter!