Kalbakken Tannlegesenter

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Nedre Kalbakkvei 4 B 0950 Oslo
Kalbakken Tannlegesenter holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Kalbakken Tannlegesenter

Veldig trygg og god tannlege!

Pris

Dette er utvilsomt den beste tannlegen jeg har hatt. Gir gode råd, skryter av tannhelsen og har utført behandlinger kjapt og effektivt. Trukket to visdomstenner hos henne, det var kjapt og effektivt, ikke vondt i det hele tatt og hun snakket meg behagelig gjennom hele seansen. I tillegg kom prisen ut lavere enn først forespeilet! (Ga 860 kr, hun sa "rundt 1000"). Anbefales helt klart videre :)

Anstrenger seg for å gjøre pasienten trygg/komfortabel, og svært grundig i arbeidet

Pris

Jeg har hatt ulike behandlinger hos tannlege Sanner. Opprinnelig har jeg slitt med tannlegeredsel, men etter å ha gjennomført behandlingene hos Sanner de siste år har jeg blitt kvitt dette. Tannlegen er rolig, grundig og tar seg tid til å forklare hva hun gjør og hvorfor. Jeg er svært fornøyd med behandlingen og oppfølgingen jeg har fått fra tannlege Sanner.

Behagelig tannlege

Pris

Gikk til Elisabeth etter å ha fått klinikken anbefalt av en tredjepart. Gikk hit for å kontrollere noe en annen tannlege oppga som et problem. Elisabeth gjorde en nøye sjekk og avkreftet det den tidligere tannlegen oppga som et problem. Føler meg alltid ivaretatt på klinikken.