Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lovisenberg legesenter
God lege
Lege: Ole Bendik Kjellstad SkrevetLegen er veldig flink, men det er veldig komplisert å få timer her, særlig hvis man er i full jobb.Telefontidene er redusert til 2 timer daglig, og legen tar kun imot pasienter mellom kl. 9 og 14.
Fantastisk!
Lege: Audun Olav Bertelsen Brandal SkrevetDen beste fastlegen jeg har hatt! Tok seg alltid god tid (selv om han var forsinket) og er en meget god lytter. Han har god forståelse for både fysiske og psykiske plager og anerkjenner deg som pasient. Ivrig etter å finne en løsning/årsak på symptomer etc. Følte meg meget godt ivaretatt!
Ingen service på legekontoret.
Lege: Ole Bendik Kjellstad SkrevetOle Bendik Kjellstad er som andre leger, prøver å forstå, og prøver å finne de beste løsninger. Telefon tiden på legekontoret er to timer hver uke dag, noe som passer dårlig i en travel hverdag, ikke lett å rekke telfontidene. Du henvises sterkt til å bestille time på sms, og får utdelt en time. Du må svare om du kan eller ikke på den, og sånn kan du holde på noen ganger frem og tilbake. Jeg bytter nå fastlege for det er nærmest umulig å få tak i noen på kontoret. Den siste sms utvekslingen resulterte i at jeg ikke fikk den siste timen, og endte opp med å måtte betale for den.. De ville ikke vedkjenne seg feilen, i tillegg fikk jeg ikke tak i de og legen selv ringte heller ikke tilbake for å oppklare saken. Jeg endte med å ikke få til å få en time, og jeg måtte betale for en time jeg visstnok hadde fått på sms, som ikke jeg kan se. Helt grei lege, men ingen tilgjengelighet eller service rundt ham.
Meget dyktig
Lege: Ole Bendik Kjellstad SkrevetOle Bendik er meget dyktig og tar alle bekymringer jeg måtte ha seriøst. Han er veldig flink med mennesker og god til å kommunisere.
Flink lege
Lege: Ole Bendik Kjellstad SkrevetOle har vært legen min i fem år, må nå bytte grunnet flytt. Han er flink og sympatisk, føler at han lytter og hjelper deg. Dokk er han alltid forsinket og har dårligt med tid. Er irriterende å måtte vente 15-30min hver gang, trots avtalt tid..